Jdi na obsah Jdi na menu

22.2.2013 - 17. Ples sportovců

V pátek 22. 2. 2013 se v sále Lidového domu v Blovicích konal 17. Ples sportovců, který je každoročně pořádán oddílem národní házené TJ Sokola Blovice. Již tradičně byli během večera slavnostně vyhlášeni nejúspěšnější sportovci jednotlivých oddílů uplynulého roku. Ceny vyhlášeným předali starosta města Blovic Jan Poduška, místostarostka města Blovic Jana Alexyová, starosta Sokola Bc. Robert Zelenka, předseda oddílu národní házené Karel Vyleta a čestný host večera JUDr. Jiří Pospíšil, místopředseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.


PODROBNOSTI VIZ DÁLE

 

Vyhodnocení sportovci za rok 2012:

Oddíl TJ Internacional Blovice - lední hokej - Ondřej Chod
Ondra je oddílem navržen za své vyrovnané výkony a spolehlivost. Za Inter již odehrál 168 zápasů, většinou na postu obránce. Družstvo se však může spolehnout i na jeho gólové příspěvky.
 
Sportovní klub JUDO domu dětí a mládeže Blovice - Filip Bláha
Filipovi je 9 let a judo dělá již 3 roky. Pere se v kategorii mláďat. V roce 2012 se umístil v soutěžích Plzeňského, Jihočeského a Karlovarského kraje nejhůře na 2. místě. Letos získal 4 x 1. místo a 5 x 2. místo.
 
Oddíl TJ Internacional Blovice - cyklistika - Lukáš Říhánek
Lukáš se zaměřuje především na dlouhé tratě. Získal 3. místo na MČR ve 24hodinovém závodě, 1. místo v maratonu a ovládl také svou kategorii v závodě Důša Kap.
 
Oddíl tenisu TJ SOKOL BLOVICE - Pavel Tolar
Pavel hraje za družstvo neregistrovaných. Zvítězil ve všech svých zápasech dvouher i čtyřher, a tím se velkou měrou podílel na vítězství družstva, které poté postoupilo do 1. divize okresního přeboru.
 
Oddíl národní házené ženy TJ SOKOL BLOVICE - Hana Houfková
Hanka hraje házenou již od žákovské kategorie. Postupem času se vypracovala ve velmi dobrou hráčku. Díky její zodpovědnosti a spolehlivosti se stala kapitánkou družstva žen hrající 1. ligu. Nastupuje na postu útočnice a je oporou družstva.
 
Sportovní klub Vodní sporty Blovice - Jan Polívka
Honza je dlouholetým členem oddílu. Během své sportovní kariéry získal několik medailí na MČR ve sjezdu i slalomu. V současné době se účastní především extrémních a ultramaratonových závodů. V loňském roce se stal krajským přeborníkem v eskymáckých obratech.
 
Oddíl BIKE TEAM Blovice - Tomáš Rund
Tomáš na kole jezdí již 8 let. V letošním roce se zúčastnil dvou akcí, kde se natáčela videa. Video s jeho profilem bylo na bikeových stránkách velice kladně hodnoceno. Letos vyhrál Bunnyho contest, když přeskočil laťku na kole ve výšce 105cm.
 
Oddíl kopané TJ SOKOLA BLOVICE - Libor Loula
Libor hraje fotbal více než 20 let. Hraje na postu defenzivního záložníka nebo stopera. Jako kapitán „A“ mužstva patří dlouhodobě mezi největší opory týmu.
 
Odbor všestrannosti TJ SOKOLA BLOVICE - Petra Šmídová
Petra se aktivně zapojila do role cvičitelky žactva.  V loňském roce nacvičila na všesokolský slet skladbu „Ať žijí duchové“ a společně navštívili všechny místní slety i Prahu. V současné době připravuje s dětmi skladbu „Kuřata“ pro slet „Pod Řípem“.
 
Oddíl národní házené muži TJ SOKOL BLOVICE - Jiří Synáč
Jiří začínal s házenou ve Ždírci. Po přestupu do Blovic se stal oporou našich útočných řad a stále jedním z nejlepších útočníků celé oblastní soutěže. Věnuje se také trénování družstva žaček a byl pozván jako trenér republikového soustředění juniorů.
 

SPONZORY LETOŠNÍHO PLESU BYLI:

oddíl NH Sokol Blovice

Město Blovice

Kateřina Sainerová – mobilní masáže Ždírec

 

FOTO

 

foto-z-plesu-web.jpg


zleva horní řada
: Karel Vyleta, Libor Loula ,Lukáš Říhánek, Hana Houfková, Pavel Tolar, Ondřej Chod, Filip Bláha, Jana Alexyová, Jiří Pospíšil, Jan Poduška a Robert Zelenka

spodní řada zleva: Tomáš Rund, Jiří Synáč a Jan Polívka

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 868693
Měsíc: 9191
Den: 361