Jdi na obsah Jdi na menu

16.kolo OP mužů - Muži A - Vřeskovice A

Muži A - TJ Vřeskovice A  13:15 (9:9)

Sestava:

Brankář - Luboš Žežulka (Pavel Lepší)

Obrana - Ladislav Láska, Jaroslav Hora, Václav Šmíd, Petr Počátecký

útok - Zdeněk Zdráhal (4), Jiří Synáč (4), Martin Škala (5), Petr Říha ml.

V dalším kole jsme na svém hřišti přivítali vedoucí tým soutěže. Před velmi dobrou diváckou kulisou se odehrál velmi vyrovnaný zápas. V prvním poločase jsme se ujali  vedení, a za stavu 4:1 byl vyloučen za nesportovní chování útočník soupeře. Bohužel, pětiminutovou přesilovku jsme prohráli 3:0. Až do konce poločasu si žádné družstvo nevypracovalo větší náskok a tak poločas skončil remízou.           
V druhém poločase se dlouho nemohl prosadit ani jeden útok. Až v 17té minutě jsme zaznamenali první branku v druhém poločasu. Vedení jsme udržovali až do stavu 13:11. Bohužel jsme zápas nedotáhli do vítězného konce a prohráli 13:15.
Celé družstvo i přes prohru podalo velmi dobrý výkon. Vyzdvihl bych zejména Luboše Žežulku, který i přes nepříjemné a bolestivé zranění pravé ruky, podal vynikající výkon.  

Ladislav Láska

 

takto viděl utkání rozhodčí J.Holý (převzato ze stánek SNH Plzeň)

       V utkání se střetla mužstva preferující útočnou házenou. Tento styl hry také obě mužstva produkovala hned od začátku utkání a důstojně zaplněný blovický stánek se měl na co dívat. V prvém poločase útoky obou družstev předváděli pěkné kombinace zakončené většinou úspěšnou brankovou střelou. Po poločase, který skončil 9:9 se však začaly dít neuvěřitelné věci. 

     Oba brankáři jako by se chtěli předvést výbornému publiku,  předváděli výborné , až neuvěřitelné zákroky a přiváděli tak útočníky místy k zoufalství. Výsledek tohoto „Sóla pro dva“, bylo, že ještě v 18 minutě druhého poločasu nepadl ani jeden gól. A to i přesto, že střeleckých příležitostí bylo na dva zápasy.

     Takto vyrovnané utkání se blížilo ke svému vrcholu, zde však domácím začaly ubývat síly , které jim chyběly k závěrečnému zkorigování stavu, kdy hosté odskočili o dvě branky a výsledek 15:13 tak uhájili až do konce.

      Pro hostující mužstvo je výhra a tím i dva cenné body, upevněním si svých pozic na čele tabulky Oblastního přeboru.

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 872618
Měsíc: 10669
Den: 304