Jdi na obsah Jdi na menu

20. kolo OP mužů - Blovice A - Litice ...

TJ Sokol Blovice A – TJ Litice 22:10 (10:5)

Sestava:
Brankář - Luboš Žežulka
Obrana– Ladislav Láska, Petr Počátecký, Václav Šmíd, Ondřej Beneš –
Útok - Martin Škala (7), Jiří Synáč (5), Zdeněk Zdráhal (10)
 
            V neděli 29. 5. 2011 jsme na svém hřišti přivítali silné družstvo Litic. V podzimní části soutěže jsme na jejich hřišti výrazně prohráli, soupeř byl před tímto kolem o bod před námi a tak jsme měli velkou motivaci vyhrát.
 
Od začátku zápasu bylo zřejmé, kdo je na hřišti lepší. Útočníci, i když byli jen tři, přehrávali velmi tvrdě hrající obranu soupeře, mimochodem obrana Litic je druhou nejlepší v soutěži hned za tou naší . V úvodu zápasu se prosazoval zejména nestárnoucí Zdeněk Zdráhal, který jistě trestal fauly soupeře 100% proměňováním trestných hodů. Obrana v čele s opět výborným Lubošem Žežulkou litickým útočníkům mnoho nedovolila. Poločasový výsledek 10:5 byl zcela zasloužený.
 
Druhý poločas po několika nepřesnostech v našem útoku, které však soupeř ke snížení našeho náskoku nevyužil, se vrátil do podoby toho prvního. Náš útok předváděl pěkné akce, střelecky se prosazovali všichni, a když ani obrana ze svého výborného výkonu z prvního poločasu nic neslevila, náš náskok utěšeně narůstal. Po jednom z nejlepších výkonů jara porážíme družstvo Litic jasně 22:10 a přeskakujeme ho v tabulce na čtvrté místo s minimální ztrátou na medailová umístění. Závěr soutěže bude jistě zajímavý a náš tým má stále ještě o co hrát.
 
            Celé družstvo odehrálo výborný zápas, všichni hráli s velkým nasazením. Pochvala patří všem třem útočníkům – celý zápas odehráli bez střídání, a i když soupeř vyrukoval se řadou velmi tvrdých zákroků, nedali se zastrašit a jasně litickou obranu přehráli. Litickým útočníkům hru doslova otrávil svými zákroky Luboš Žežulka, mnoho míčů svými bloky a výborným pohybem získal Petr Počátecký. V druhém poločase nastoupil ke svému premiérovému zápasu za A-tým Ondra Beneš a určitě nezklamal.
 
Ostatní výsledky 20. kola:
 
TJ DIOSS Nýřany B
TJ Plzeň-Újezd B
21:23
(9:10)
TJ Vřeskovice
TJ Sokol Nezvěstice B
22:13
(13:5)
Sokol Stupno
TJ Spartak Rožmitál
22:21
(13:10)
TJ Božkov
TJ Sokol Ejpovice B
21:23
(12:13)
TJ Příchovice B
TJ Kyšice A
13:17
(8:8)
 
Ladislav Láska
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hanďuli - Krásný zápas!!!

Kluci, byla to paráda!!! Jen tak dál! :)

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 872653
Měsíc: 10693
Den: 304