Jdi na obsah Jdi na menu

9.-10.10.2010 - 10 a 11.KOLO I.tř.mužů

10.kolo – TJ Sokol Ejpovice "C" - MUŽI "B" 20:14 (9:7)

Sestava:

Brankář - Šebelík

Obrana - Vyleta, Beneš, Šeba, Jíra,Jaroš

Útok - Drohobetskyý V. (7), Průcha (2), Hach (1), Drohobetskyý O. (4),

V dalším dvoukole jsme zavítali na hřiště Ejpovic,kde jsme měli za soupeře jejich "C" tým a domácí se na nás dobře připravili. Obrana odehrála svůj standard a problémy dělal našemu útoku ejpovický brankář Pokorný - vychytal je hlavně při trestných hodech. V poločase jsme prohrávali pouze o dvě branky a toto manko se nám podařilo smazat v prvních pěti minutách druhé půle. Ještě do stavu 10 : 10 jsme se soupeřem drželi krok, ale pak se mu opět podařilo odskočit na dvoubrankový rozdíl. Zapracoval jejich brankář a útoku se nedařilo téměř nic a také obrana nepodržela.
Pozitivem je příchod nového útočníka - je to Víťův bratr - který se ve svém prvním zápase ukázal jako velká posila. Děkuji za odvedený výkon a na jaře jim to vrátíme i s úroky.

 

11.kolo - MUŽI "B" – TJ Sokol Kyšice"B" 19:17 (9:7)

Sestava:

Brankář - Šebelík

Obrana - Vyleta, Beneš, Šeba, Jíra

Útok - Drohobetskyý V. (11), Průcha (1), Drohobetskyý O. (7)

Na domácím hřišti jsme přivítali druhý celek soutěže a díky slátané sestavě jsme měli docela obavy. Od začátku výborně zahrála obrana a zachytal brankář Šebelík. Pak se chytil i útok a vedli jsme 5:1, jenže soupeř nerezignoval a zlepšenou hrou vyrovnal na 6:6. Pak jsme znova zabrali a v poločase vedeme o 2 branky. Také ve druhé půli hrajeme dobře a vedeme o 3 goly - necháme však soupeře dotáhnout na rozdíl jedné branky, ale drama se nekoná a klidnou hrou vítězíme. Výbornou souhru předvedli Víťa a Saša a i Honza Průcha jim dobře sekundoval. Díky všem za předvedený výkon a Karlovi za hru v obraně a po zranění Víti i v útoku. 

Vedoucí družstva - Pavel Jíra

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 873728
Měsíc: 11345
Den: 539