Jdi na obsah Jdi na menu

12.kolo I.ligy žen - Ženy A- Žatec ...

Ženy A - TJ Šroubárna Žatec  17:19 (10:10)

           Tuto neděli odstartovala jarní část sezóny 2010/2011 ligových soutěží. K prvnímu odvetnému zápasu na naši půdu přicestovaly hráčky TJ Šroubárny Žatec, které si po podzimu držely 8. příčku a v tabulce se tedy usadily těsně před námi. Očekával se tedy vyrovnaný souboj.

            Do začátku zápasu nastoupily lépe hostující hráčky, když hned z prvního útoku dokázaly vstřelit branku. Nám se to samé nepovedlo, a tak záhy prohráváme po dalším útoku Žatce 0:2. Konečně se v útoku začne dařit i nám a A. Dardová dává naši první jarní branku. Žatec navyšuje svoje vedení až na 2:4, nám se ale nechce soupeřky pouštět do většího vedení a skóre srovnáváme na 4:4. Od této doby je zápas po zbytek 1. poločasu velmi vyrovnaný a končí nerozhodně 10:10. Rozhodčí Málek proti našemu týmu v tomto poločase odpískal 2 pokutové hody a nutno podotknout, že druhý byl velmi neoprávněný. První šestku brankářka Z. Černá dokázala zneškodnit, druhá již končí v síti naší branky.

            Do 2. poločasu nastupujeme s odhodláním získat 2 body za výhru, ale začátek se nám bohužel příliš nevyvedl. Žatecké hráčky odskakují na 10:13 a my dáváme první gól druhého poločasu až v jeho deváté minutě, což se ukázalo být rozhodující. Hosté pak hrají velmi zkušeně. Drží mí, chodí si pro fauly a tím získávají čas na svoji stranu. Deset minut před koncem zápasu svítí na světelné tabuli stav 13:16 v náš neprospěch, ale my naskládáme zbraně. Útok po útoku se přibližujeme k soupeři, až ho tři minuty před závěrečným hvizdem přece jen dohoníme a srovnáváme na 17:17. Všechny teď věříme ve šťastnou koncovku, ale bohužel inkasujeme, v útoku se nám nepodaří dát gól a inkasujeme znovu. V posledních desítkách vteřin již bojujeme s větrnými mlýny a prohráváme ve velmi vyrovnaném zápase 17:19.

            Děkuji všem hráčkám za bojovný výkon a fanouškům za skvělou atmosféru, kterou nám vždy v domácím prostředí vytváří. Doufáme, že další zápasy na naší půdě budou více šťastné a zároveň vítězné.

Sestava:

brankářky - Zlatka Černá, Iveta Šebová

obrana - Hana Zelená, Lenka Fialová, Eliška Karlíková, Jana Kováříková

útok - Anna Dardová (5), Martina Třísková (2), Simona Kranátová (3), 
Ivana Jarošová (2), Nikol Szakosová, Hana
Honzíková (5)

 

 

Hana Honzíková

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 873524
Měsíc: 11191
Den: 543