Jdi na obsah Jdi na menu

17.kolo I.ligy žen - Blovice - Tymákov ...

TABULKY SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH ZDE

Ostatní výsledky I. ligy žen:
TJ Přeštice - TJ Božkov 13 : 8 (8 : 4)
TJ Šr. Žatec - SK Chomutov NH 11 : 22 (4 : 12)
Sokol Dobruška - Sokol Bakov n/Jiz. 15 : 5 (7 : 2)
HK Hlinsko Sokol Krčín 10 : 11 (6 : 3)
SK Studénka - TJ Sokol Rokytnice 15 : 14 (8 : 6)

Ženy A - TJ Sokol Tymákov A   9:23 (4:11) 

Sestava:

branka - I. Šebová, Z. Černá

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, V. Vlková

útok - A. Dardová (7), M. Třísková (1), S. Kranátová, H. Honzíková (1),
D. Heřmanová

 

Na prvomájovou neděli nám los přiřkl těžkého soupeře, družstvo Tymákova A. Den před utkáním nás ale ještě čekala velice milá událost - svatba jedné z opor zadních řad, Jany Kováříkové (nyní již Volfové). Veselka se povedla na výbornou a nevěsta byla den na to připravena utkat se s tymákovskými ženami na hřišti.

V přední linii jsme do zápasu nastupovaly oslabeny o Ivanu Jarošovou, která se rozhodla dále nepokračovat v prvoligovém tažení. Je na místě vyseknout jí poklonu za předvedenou hru a poděkovat za skvělou reprezentaci blovické házené. Do zápasu dále ještě nebyla připravena Nikol Szakosová, která se stále potácí se zraněním ramene.

Zápas začal ve vysokém tempu tymákovských hráček, které dávaly od 1. minuty hry jasně najevo, kdo bude po celé utkání pánem na hřišti. V útoku se jim dařila rychlá kombinační hra lahodící oku diváka (hlavně tymákovského) a tvrdě hrající obrana nás nepouštěla do šancí. Po dvaceti minutách hry hostující hráčky vedly jednoznačným rozdílem 2:8 a zápas byl vlastně rozhodnutý. Do konce poločasu svůj náskok ještě navýšily na 4:11. Jedinou střelkyní 1. půle na domácí straně byla A. Dardová, ke které se bohužel žádná z nás nedokázala přidat.

2. poločas byl velice podobný tomu prvnímu. Útočná síla našeho týmu se po minulém úspěšném víkendovém dvoukole někam vytratila, Tymákov naopak dokázal vstřelit ještě o 1 branku více než v 1. půli, a tak zápas končí jasnou porážkou našeho týmu v poměru 9:23.

Utkání se nám tentokrát příliš nevyvedlo, přesto zůstáváme 5 kol před koncem sezóny na skvělém 8. místě, 7 bodů od sestupových pozic.

Hana Honzíková

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 873770
Měsíc: 11369
Den: 543