Jdi na obsah Jdi na menu

7 a 8. kolo I.ligy žen

7. kolo 1. ligy žen 

Ženy A x Sokol Krčín   9:14 (5:8)


Brankářky: Iveta Šebová, Zlatuše Černá

Obrana: Hana Zelená, Lenka Fialová, Eliška Karlíková, Jana Kováříková

Útok: Jarošová Ivana (5), Dardová Anna (2), Honzíková Hana (1), Třísková Martina (1), Kranátová Simona, Szakosová Nikol
 
 
O víkendu 2. - 3.10. nás čekalo jediné dvoukolo podzimu hrané na domácí půdě. V prvním zápase jsme přivítaly soupeře ze Sokola Krčín, který je pro letošní sezónu posílen o hostující brankářku Marii Duškovou, jejíž domácí tým TJ Spartak Modřany spadl z 1. ligy. A právě brankářka dělala útočnicím v zápase největší problém. Od začátku utkání jsme dotahovaly skóre a bylo tomu tak po celý zápas. Utkání se celkově vůbec nepovedlo, kupily jsme chybu za chybou, ztrácely jsme míče vlastními, až žákovskými hrubkami, což soupeřky dokázaly trestat. V závěrečné části si útočící hráčky Krčína, které vedly o několik branek, zkušeně podržely míč a tím získávaly čas ve svůj prospěch. Vyhrály zaslouženě 9:14 a odvážejí si z našeho hřiště 2 body.
 
Střelkyně Krčína: Marková 6, Fišerová 4, Koudelková2, Poláčková 2
 
 
 

8. kolo 1. ligy žen 

Ženy A x Sokol Dobruška  10:23 (3:11)


Brankářky: Zlatuše Černá, Iveta Šebová

Obrana: Hana Zelená, Lenka Fialová, Eliška Karlíková, Jana Kováříková

Útok: Dardová Anna (4), Szakosová Nikol (2), Třísková Martina (2), Honzíková Hana (1), Kranátová Simona (1), Jarošová Ivana
 
 
Na druhý zápas dvoukola k nám zavítaly hráčky Sokola Dobrušky, které se v loňské sezóně umístily na celkovém 3. místě. Očekávaly jsme velmi těžký zápas s velkým gólovým přídělem na náš účet. Hned z 1. útoku se podařilo soupeřkám vstřelit gól, po dalším útoku hosté vedly již 0:2. Snížily jsme na 1:2, ale poté již dobrušské hráčky jen navyšovaly svůj náskok krásnými útočnými akcemi a perfektní střelbou. Ačkoliv skóre vypadá hrozivě, v zápase jsme měly velkou smůlu. Jen za 1. poločas jsme nastřílely 11 tyček, ve 2. půli ještě nějaké přidaly. Hra v poli se na rozdíl v zápase s Krčínem zlepšila, na soupeřky z Dobrušky jsme ale herně nestačily, a tak ztrácíme po vysoké prohře i další 2 domácí body.
 
Střelkyně Dobrušky: Laštovičková 12, Valíčková 4, Henclová A. 3, Kadeřávková 3, Henclová N. 1
 
 
 
               za družstvo ženy A - kapitánka Hana Honzíková
 

 

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 882706
Měsíc: 14926
Den: 539