Jdi na obsah Jdi na menu

9.kolo I.ligy žen - Ženy A - Přeštice

Naše holky zvítězily v napínavém zápase 11:10, po poločase 8:8.

Podrobná zpráva zítra.

10.10.2010 - Ženy A x TJ Přeštice A  11:10 (8:8)

Sestava:
 
Brankářky: Iveta Šebová, Zlatuše Černá

Obrana: Hana Zelená, Lenka Fialová, Eliška Karlíková, Jana Kováříková

Útok: Kranátová Simona (4), Honzíková Hana (3), Szakosová Nikol (2), Třísková Martina (2), Dardová Anna, Jarošová Ivana
 
 
     Na poslední domácí ligový zápas podzimu k nám zavítaly hráčky TJ Přeštic A. Po nepovedeném dvoukole proti Krčínu a Dobrušce jsme si daly za cíl poprat se o další body, i když jsme věděly, že nás čeká těžký zápas a dlouhodobě dobře hrající soupeřky.
     Úvod zápasu se nám povedl na výbornou. Rychle jsme vedly 3:0, když jsme dokázaly proměnit hned první tři útoky. Soupeřkám se v útoku zpočátku nedařilo, naše obrana jim nedovolila dohrávat útočné systémy, a tak si hned ve 4. minutě zápasu vzal trenér hostujících hráček time. Hra Přeštic v útoku se poté zlepšila, začaly skóre stahovat. Vedly jsme ještě 6:3, ale pak se soupeřkám podařilo vstřelit několk gólů a poločas skončil nerozhodně 8:8.
     Druhá půle - to byl souboj obran obou týmů. Nám se přestala dařit střelba i z vyložených šancí, soupeřky naštěstí také střelecky chybovaly, ale nedostávaly se ke střelbě tak často, jako my. Poprvé v zápase jsme prohrávaly až deset minut před koncem zápasu, když hráčky Přeštic otočily na 9:10. Podařilo se nám srovnat a zhruba 4 minuty před koncem po vypíchnutí míče soupeřkám dát z breaku vítězný gól.
     Celé naše kvarteto obránkyň v čele se skvěle chytajícími brankářkami si zaslouží obrovskou pochvalu za předvedený výkon ve druhé půli. Přeštickým hráčkám dovolily skórovat pouze dvakrát, takže naše 3 góly ve 2. poločase stačily na konečné vítězství 11:10. Chtěla bych ale poděkovat všem hráčkám za předvedený kolektivní a bojovný výkon, díky kterému si připisujeme další 2 důležité ligové body.
 
 
Střelkyně Přeštic: Kripnerová 4, Bradová 3, Volfová 2, Šrámková 1
 
 
 
za družstvo ženy A - kapitánka Hana Honzíková
 
 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 882661
Měsíc: 14944
Den: 567