Jdi na obsah Jdi na menu

Předehrávka 16.kola I.ligy žen - Ženy A-Božkov

Ženy A - TJ Božkov 10:9 (6:6)

Sestava:

Brankářky: Iveta Šebová, Zlatuše Černá

Obrana: Hana Zelená, Lenka Fialová, Jana Kováříková, Eliška Karlíková

Útok: Anna Dardová (4), Hana Honzíková (2), Martina Třísková (2), Simona Kranátová (1), Ivana Jarošová (1), Nikol Szakosová

    Posledním zápasem podzimní části sezóny byla předehrávka 16. kola 1. ligy žen. V tomto kole na nás čekal soupeř z Božkova, kterého jsme doma porazily výsledkem 14:10. Bylo nám jasné, že soupeřky budou chtít doma uspět a oplatit nám tak svoji porážku.

     Na zápas jsme si domluvily sokolský autobus, který se z poloviny zaplnil i věrnými blovickými fanoušky a mohlo se vyrazit. Před začátkem utkání dorazilo do areálu ještě několik dalších aut plných našich fanoušků a během utkání se dostavili i někteří naši muži ze svých odehraných zápasů, kteří svůj příchod oznámili hlasitým bubnováním.

     Utkání začalo výhozem domácích hráček. Hned z 1. útoku si vytvořily dobrou střeleckou příležitost, kterou dokázaly zúročit a od 1. minuty tak vedly 1:0. My jsme ale také hned z prvního snažení vsítily branku a bylo srovnáno. Z dalších útoků padly góly opět na obou stranách a vypadalo to, že zápas nebude na góly chudý. To se ale nepotvrdilo. Za stavu 2:2 se soupeřkám v útoku přestalo dařit, my toho dokázaly využít a po několika úspěšných útočných akcích jsme se dostaly do vedení 3:5. Pak se ale role obrátily, i nám se střelecky přestalo dařit a božkovské hráčky otočily skóre ve svůj prospěch na 6:5. Do konce poločasu se nám ještě podařilo vyrovnat, a tak skončila 1. půle nerozhodným výsledkem 6:6.

     Vstup do 2. poločasu se nám vydařil na výbornou. Útoku se zadařilo a rázem jsme vedly 6:7 a skóre postupně navýšily až na 6:9, což se ukázalo být rozhodující. Obrana i obě brankářky předvedly skvělý výkon, dostávaly jsme góly pouze z trestných hodů, ze hry si soupeřky téměř nedokázaly vytvořit šance.

     Za stavu 7:10 jsme již začaly věřit ve vítězství. Sice jsme již žádný další gól nepřidaly, což se nám mohlo stát osudným, ale zadní řady nás podržely a soupeřky dokázaly již jen snížit na konečných 9:10. Po dramatickém zápase si tak odvážíme první body z venkovního utkání.

     Obrovský dík patří vám, fanouškům. Přijelo vás tolik, že jste svým fanděním a skandováním naprosto převálcovali domácí skalní příznivce a nám tak vytvořili úžasné prostředí. Jsme rády, že jsme se vám odměnily výhrou. DĚKUJEME VÁM VŠEM.

     Po podzimní části máme na svém kontě 8 bodů a přezimujeme tak pro nás na pěkném 9. místě.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 873616
Měsíc: 11260
Den: 550