Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů - 13.kolo - TJ S.Nezvěstice B - Muži A 8:16 (3:8)

Sestava:
brankář - Luboš Žežulka
obránci - Ladislav Láska, Václav Šmíd, Petr Počátecký, Jarda Hora a Radek Milfort
útočníci: Zdeněk Zdráhal (1), Jiří Synáč (1), Petr Synáč (9), Martin Škala (5)

            V dalším kole oblastního přeboru jsme zajížděli do Nezvěstic. Naše vzájemné zápasy jsou vždy velmi vyrovnané, hráči obou týmů se velmi dobře znají. Nastoupili jsme v optimální sestavě, pracovně zaneprázdněného Pavla Lepšího zastoupil Luděk Šebelík. A tak jediným faktorem, který by mohl hrát proti nám, bylo počasí – ale je to dobré – neprší. 

Od začátku zápasu hrály prim obrany. Trpělivou hrou jsme si po celý první poločas budovali náskok. Poločasový výsledek 8:3 v náš prospěch dával klid do druhé části zápasu. Tento náskok se brzy ukázal jako velmi důležitý. Prvních deset minut v druhém poločasu jsme se nemohli prosadit, mnoho technických chyb a ztrát míče v útoku soupeř využil a snížil na 8:6. To bylo ale vše, co jsme dovolili. Útok se začal prosazovat a obrana inkasovala již jen dvakrát. Zápas jsme dohráli s jedinou komplikací, kterou bylo zranění Petra Počáteckého. Ale snad bude do příštího týdne v pořádku.
 
Výborný výkon podala celá obrana. Luboš Žežulka toho soupeři moc nedovolil a pouhých 8 obdržených branek je skvělý výkon. Dobře blokující Petr Počátecký, s obrovskou chutí a nasazením hrající Venca Šmíd - to vše dávalo potřebný klid našim útočníkům. Nezvěstická obrana patří k těm lepším v naší soutěži, proto nebylo jednoduché se proti ní prosadit. Výborné utkání odehráli Martin Škala a Petr Synáč, který dal více branek než všichni soupeřovi útočníci dohromady.  Celé družstvo zaslouží pochvalu za soustředěný výkon a trpělivou hru.
 
Utkání bez problémů řídil rozhodčí Kugler.

Ladislav Láska

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 12
Celkem: 873825
Měsíc: 11413
Den: 557