Jdi na obsah Jdi na menu

OP mužů-14.kolo-Muži A - TJ Záluží 15:19 (8:13)

Sestava:
brankáři - Žežulka, Lepší
obránci - Láska, Vyleta, Šmíd, Milfort, Hora
útočníci - Škala (5), Synáč Jiří (5), Zdráhal, Synáč Petr (5)

 
            Ve 14. kole oblastního přeboru jsme na domácím hřišti přivítali vedoucí tým soutěže – Sokol Záluží. Před zápasem jsme řešili problémy  na místě beka – chyběl Petr Počátecký a Jarda Hora kvůli problémům s kolenem nenastoupil. Obětavě vypomohl Karel Vyleta. Soupeř řešil podobné problémy na postu brankáře.
Hned od začátku soupeř ukazoval svoji sílu. Naše obrana měla problémy s dvojicí Danielka – Tříska. Zpočátku náš útok stačil odpovídat na soupeřovi branky. V obraně se podařilo získat několik míčů dobrými zákroky Pavla Lepšího, který vystřídal Luboše Žežulku. Bohužel posledních deset minut prvního poločasu nám soupeř odskočil na rozdíl 5 gólů. Na vině bylo několik zbytečných ztrát míče i hra obrany, která stále nemohla najít recept na soupeřův útok.
V druhém poločase došlo ke zlepšení hry obrany, útok se prosazoval a rázem jsme se dotáhli na rozdíl dvou branek – 13:15. Více nám ale soupeř nedovolil. Konečný stav 15:19 znamenal zasloužené vítězství hostů.
Celý tým zaslouží pochvalu za bojovný výkon, zvláštní dík Karlu Vyletovi, který ač měl v nohou náročný dopolední zápas, ochotně vypomohl. Oba brankáři měli proti přesně tvrdě střílejícímu soupeři těžkou pozici, ale oba předvedli řadu dobrých zákroků. Druhý poločas byl v podání našeho útoku lepší prvního a v obraně se ukázalo, že se dvěma skoro padesátiletými obránci je těžké rychlostně i fyzicky stíhat konkurovat útoku, kterým disponuje Záluží.
 
Ladislav Láska
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 10
Celkem: 873971
Měsíc: 11535
Den: 592