Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů - 1.kolo - TJ Sokol Osek B - Muži B

TJ Sokol Osek B - Muži B 18:15 (10:8)

Sestava:

Brankář - Luděk Šebelík

Obrana - Ondřej Beneš, Martin Jaroš, Pavel Jíra 

Útok - Jan Průcha (5), Saša Drohobetskyý (9), Petr Říha (1), Lukáš Synáč, Jiří Matoušek

Na první zápas nového soutěžního ročníku jsme odjeli do Oseka,kde jsme hráli proti jejich B týmu.Nesešli jsme se v plné sestavě, protože Víťa měl fotbalový zápas a tento víkend nemohl ani Jirka Šeba (pracovní povinnosti),Karel Vyleta (zápas žen 1.liga)a Honzík Hach (pracovní povinnosti).
Přesto jsem se soupeřem drželi statečně krok a obrana s brankářem sebrala dost míčů,ale bohužel se nám nepodařilo odskočit do většího než 1 brankového rozdílu. Pak se skore otočilo a 1brankové manko jsme doháněli my. Cca ve 20minutě to již domácí nevydrželi a nasadili do hry svého kapitána - hráč II. ligy (STACH),který začal jejich útok dirigovat a sám i dávat goly. Přesto 2 brankový rozdíl v poločase byl nadějný. Druhá půle byla ze začátku v naší režii ,ale útoku se nedařilo vsítit branku. Pak přišel zasloužený trest a odskočení domácích na 5 branek (16:11). Od 13 minuty jsme v obraně opět zabrali a nedovolili domácím ani gol. Náskok jsme stáhli na rozdíl 2 branek . Ve 25. minutě zápasu dali domácí další gol a náš kontr přišel ihned z protiútoku. Pak se již našim střelcům nepodařilo dát branku a naopak jsme jednu inkasovali.
Naše jistota Šebelík zachytal velmi dobře. Obrana odehrála skvělý zápas, ale na rozjetého soupeře to bohužel nestačilo. Náš útok měl slabší chvilky,ale výkony Saši a ve druhé půli Honzy Průchy byly krásné. Po zranění se teprve rozehrával Říha a ani oba nováčkové v útoku nezklamali.
Všicni hráči odvedli své maximum a za jejich přístup jim patří dík. Do zásasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit se mnoho neinkasovat. Nakonec jsme byli trochu zklamáni,protože nechybělo mnoho a hned v prvním zápase jsme mohli brát body.

Pavel Jíra
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 22
Celkem: 877155
Měsíc: 13474
Den: 396