Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů - 12.kolo - Muži B - TJ Sokol Osek B 12:11 (7:6)

Sestava:
brankář - Šebelík
Obránci - Beneš, Jaroš, Jíra ,Vyleta,Šeba
Útočníci - Průcha , Drohobetskyý V.(4),Říha(4),Hach (2).,Matoušek

 Na první zápas jarní části soutěžního ročníku jsme si pozvali soupeře z Oseka,když jsme hráli proti jejich B týmu.Nesešli jsme se v plné sestavě, protože Saša měl handbalový zápas a tento víkend nemohl ani zraněný Lukáš Synáč.
 Přesto jsme se soupeřem drželi statečně krok a obrana s brankářem sebrala dost míčů,ale bohužel se nám nepodařilo odskočit do většího než 1 brankového rozdílu. Pak se skore otočilo a 1brankové manko jsme doháněli my. Nakonec se nám podařilo těsně před přestávkou vybojovat jednobrankové vedení. Největší problém nám jako vždy dělal kapitán soupeře - hráč II. ligy (STACH),který stačil jejich útok dirigovat a sám i dávat goly. Přesto 1brankový rozdíl v poločase byl nadějný. Druhá půle byla ze začátku v naší režii ,ale útoku se nedařilo vsítit branku cca 11 a půl minuty!!. Pak přišel zasloužený trest a odskočení hostí o 3 branky (7:10). Od 12 minuty jsme v obraně opět zabrali a nedovolili soupeři dát více než 1 gol a díky zlepšené hře útoku jsme se dotahovali. N
 Naše jistota Šebelík zachytal velmi dobře. Obrana odehrála skvělý zápas - plno sebraných míčů a bloků, a tentokrát to na soupeře stačilo. Náš útok měl slabší chvilky,ale výkony Víti, Petra Říhy a Hacha jsou nadějné. Velkou porci smůly si vybral Honzík Průcha,který se dostal do pěkných šancí,ale nepodařilo se mu dostatečně zkrotit slizký míč.
 Všichni hráči odvedli své maximum a za jejich přístup jim patří dík. Do zápasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit se mnoho neinkasovat. Nakonec jsme získali 2 body a jsme na dobré cestě pokračovat v podzimních výkonech!!

Pavel Jíra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 26
Celkem: 877188
Měsíc: 13500
Den: 413