Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů - 2.kolo - Muži B - TJ Sokol Nezvěstice C

Muži B - TJ Sokol Nezvěstice 17:17 (8:8)


Sestava:

Brankář - Šebelík

Obrana - Beneš, Jaroš, Jíra ,Šeba

Útok - Průcha (3), Drohobetskyý V.(12),Synáč Lukáš., Matoušek, Hach(2)

Na první domácí zápas nového soutěžního ročníku jsme si "pozvali"soupeře z Nezvěstic a to konkrétně jejich druhou rezervu.Také teď jsme se nesešli v plné sestavě.Chyběl Saša a Karel Vyleta.
Na začátku zápasu jsem soupeře jasně přehrávali a ujali se vedení 6:1. Pak se naše útočné snahy lehce zadrhly a bylo nutné na chvíli prostřídat. Bohužel následně se přestalo dařit i obraně a soupeř nás dotáhl na rozdíl jedné branky. Pak se skore jakoby zastavilo , ale poločas skončil nerozhodně, i když jsme měli těsně před koncem výhodu terstného hodu. Bohužel se ho Víťovi nepodařilo proměnit.
Druhý poločas jsme se soupeřem drželi statečně krok a obrana s brankářem sebrala dost míčů,ale bohužel se nám nepodařilo odskočit do většího brankového rozdílu. Naopak jsme to byli my,kdo musel dotahovat až 3 brankový náskok soupeře.
Zvýšeným úsilím a zlepšenou hrou na všech postech jsme soupeře začali přehrávat ,ale nepřesnosti rozhodčího Ereta (bohužel zase nás pískal on) nám otočení znemožnily.
V poslední minutě jsme po výborném výhozu Šebelíka(po předtím skvěle ubráněném tlaku soupeře) šli Víťou do trháku. Ten byl v jasné šanci přidržen zezadu obráncem soupeře,ale pan "rozhodčí" nařídil jen trestný hod z místa přestupku a ne hod pokutový,který měl být jasně odpískán.
Na druhou stranu musíme uznat,že jsme zápas měli jasně v rukou a měli utkání vyhrát velkým rozdílem.Jen svými chybami jsme pustili soupeře do kontaktu a zbytečně ze zápasu udělali drama.Tato poslední nepřesnost od rozhodčího nám sice bod vzala,ale nelze se na to vymlouvat.
Všichni hráči odvedli své maximum a za jejich přístup jim patří dík. Do zásasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit získat 2 body,to se však podařilo pouze z poloviny. Nakonec jsme ze hřištěodcházeli trochu zklamáni,protože nechybělo mnoho a hned v prvním domácím zápase jsme mohli brát oba body.

 p1110785.jpg

 
Horní řada zleva: Jiří Šeba, Ondřej Beneš, Lukáš Synáč a Jan Průcha
Dolní řada zleva: Martin Jaroš, Luděk Šebelík, Jiří Matoušek, Pavel Jíra, Víťa Drobobetskyý a Jan Hach

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Muži B - TJ Sokol Nezvěstice C 4.9.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 20
Celkem: 877147
Měsíc: 13467
Den: 391