Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů - 3.kolo - TJ Sokol Tymákov B - Muži B

TJ Sokol Tymákov B - Muži B  22:19 (11:10)

 

Sestava:

brankář - Šebelík

Obrana - Beneš, Jaroš, Jíra ,Šeba

Útok - Průcha (4), Drohobetskyý V.(12),Synáč L.,Matoušek,Hach,Drohobetskyý S.(3)

Na další zápas  jsme si zajeli k soupeřům do Tymákova,kde jsme sehráli zápas s jejich rezervou.Také teď jsme se nesešli v plné sestavě.Chyběl jen Karel Vyleta.
Na začátku zápasu jsmese soupeřem drželi krok a nenechali je odskočit na větší brankový rozdíl. Výborně zahrála obrana a skvěle se dařilo v útoku Víťovi. Pak se domácí utrhli do 3 brankového vedení,které jsem trpělivou hrou odmazávali až na rozdíl 1 gólu těsně před poločasem.
Druhý poločas jsme se soupeřem drželi statečně krok, ale  obraně se nedařilo sbírat tak snadno míče - soupeřovi útočníci byli opravdu dost rychlí (pro pamětníky něco jako Speedy Gonzáles) Šebelík v brance chvílemi čaroval a to nás drželo v kontaktu se soupeřem. Bohužel se na chvíli odmlčel náš úspěšný útok, čehož domácí využili a odskočili až na 6 branek. Opět jsme začali pomalu stahovat a zlepšenou hrou v obraně a hlavně v útoku se nám podařilo výsledek stáhnout na přijatelné 3 góly.
Potěšila určitě souhra našich útočníků a také zlepšená hra nováčků - Matouška a Synáče. Neztráceli zbytečně míč a po jedné zvláště vydařené souhře, kterou vymyslel Víťa se Lukáš Synáč podílel na přečíslení a přihrál pěkně na gól. Obrana odvedla svůj standard, i když víme, že dokážeme hrát o něco lépe.
Nejlepším hráčem nejen našeho týmu,ale i celého utkání byl náš Víťa - 12 branek a navíc jeho nápadité akce se dočkaly i uznání soupeřů a nakonec i diváků.
Všichni hráči odvedli své maximum a za jejich přístup jim patří dík. Do zápasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit se zlepšit naši souhru  všech hráčů hlavně v útoku. A to se nám, dle mého názoru, určitě podařilo.

Pavel Jíra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 876942
Měsíc: 13347
Den: 322