Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů-13.kolo-TJ S.Nezvěstice C - Muži B 20:18 (10:10)

Sestava:
brankář - Šebelík
obránci - Beneš, Jaroš, Jíra ,Vyleta,Šeba
útočníci - Průcha(4) , Drohobetskyý S.(5), Říha(7), Hach (2), Matoušek

 

  Na první venkovní zápas  jarní části soutěžního ročníku jsme si vyjeli do nedalekých Nezvěstic,když jsme hráli proti jejich C týmu.Nesešli jsme se v plné sestavě - tentokrát chyběl Víťa měl fotbalový zápas a opět nebyl zraněný Lukáš Synáč.
  Přesto jsme se soupeřem drželi statečně krok a obrana s brankářem sebrala dost míčů,ale bohužel se nám nepodařilo odskočit do většího než 1 brankového rozdílu. Pak se skore otočilo a 1brankové manko jsme doháněli my. V poločase byl nerozhodný stav a my jsme se plni optimismu těšili na druhou půli. Druhá půle byla ze začátku v naší režii - sebrali jsem dost míčů,ale útoku se nedařilo vsítit branku. Pak jsme zabrali nejem v obraně, ale i v útoku a rázem jsme si vybudovali nadějný 4 brankový náskok.
Bohužel pak se náš brankostroj lehce zasekl a my jen udržovali stejný rozdíl ve skore a od 18 minuty nebyl útok schopný prosadit se přes zlepšenou obranu domácích. Také my vzadu jsem začali kupit chyby a nestíhali jsme pokrýt akce domácích. A pak přišel zasloužený trest a domácí náš těžce vydobytý náskok začali stahovat a navíc se i dostali do 3 golového vedení. My jsme stačili pouze stáhnout na rozdíl dvou branek.
  Naše jistota Šebelík zachytal velmi dobře. Obrana odehrála skvělý zápas - plno sebraných míčů a bloků, a tentokrát to však na soupeře nestačilo. Škoda konce zápasu, kdy jsme odešli a nedokázali udržet domácí útočníky, kteří hráli, co potřebovali a šli si stále pro gol. Náš útok hrál velmi dobře, ale pak si vybral slabší chvilku a za 12minut dali kluci jen 1 branku!!!
  Všichni hráči odvedli dobrý výkon,ale někteří včetně mne zaostali za výkonem z minulého týdne. Všem děkuji za jejich přístup a věřím, že další zápas odehrajeme v lepší formě. jim patří dík. Do zápasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit se o bodový zisk a to se bohužel nepovedlo. Přesto veřím, že proti Tymákovu v domácím prostředí necháme na hrišti duši!!

 

Pavel Jíra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 877041
Měsíc: 13389
Den: 333