Jdi na obsah Jdi na menu

I.tř.mužů-14.kolo- Muži B - TJ S.Tymákov B 19:17 (13:7)

Sestava:
brankář - Šebelík
obránci - Beneš, Jaroš, Jíra ,Vyleta,Šeba
útočníci - Průcha (3), Drohobetskyý V. (12),Drohobetskyý S. (1),
Říha (3), Hach , Matoušek

  Na další domácí zápas jarní části soutěžního ročníku jsme si pozvali soupeře z Tymákova,když jsme hráli proti jejich B týmu. Nesešli jsme se v plné sestavě, protože nám stále chybí zraněný Lukáš Synáč.
  Přesto jsme se soupeřem drželi statečně krok a obrana s brankářem sebrala dost míčů a když i útoku vycházelo na co sáhli, podařilo se nám do poločasu odskočit na 6-ti brankový rozdíl. Druhá půle byla ze začátku v naší režii, ale pak Šebelíkem vyražený míč sestřilil Karla Vyletu a museli jsme prostřídat zadní řady. Útoku se již nedařilo tolik jako v první půli, ale se soupeřem jsme statečně drželi krok až do 10 minuty druhé půle. Pak náš vydřený náskok začal pomalu mizet, protože útok náhle zkolaboval a nebyl nikdo, kdo by vzal odpovědnost na sebe a my neustále ztráceli těžce vybojované míče během několika vteřin v útočné třetině. Rozdíl se smrsknul na 3 branky a Karel Vyleta dostal spásný nápad (už se otřepal z rány čenichovky) a vystřídali jsme obranu zpět. Ač kluci v obraně dřeli, soupeři se nakonec podařilo vyrovnat na 17:17, protože v útoku jsme stále propadali. Ještě štěstí, že se neopakovalo minulé utkání a útočníkům se povedlo vsítit 2 branky. Naše zadní řady se už nenechali překonat a vítězství bylo naše!
Naše jistota Šebelík zachytal velmi dobře. Obrana odehrála dobrý zápas - plno sebraných míčů a bloků, a tentokrát to na soupeře stačilo - hlavně díky obětavosti Karla Vylety. Náš útok měl znovu slabší chvilky,ale výkony Víti, Petra Říhy a Saši jsou příslibem do dalších zápasů. Také Honzík Průcha hrál velmi dobře a dnes mu soupeř "šmakoval".
  Všichni hráči odvedli své maximum a za jejich přístup jim patří dík. Do zápasu jsme šli s tím, odehrát dobré utkání a pokusit se soupeři vrátit prohru z jejich hřiště a to se nám podařilo!! Nakonec jsme získali 2 body a jsme na dobré cestě pokračovat v podzimních výkonech!!

Pavel Jíra

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 20
Celkem: 877352
Měsíc: 13613
Den: 482