Jdi na obsah Jdi na menu

1. liga ženy - 1.kolo - Ženy A - TJ Sokol Tymákov A

 

Ženy A - TJ Sokol Tymákov 10:11 (4:6)

Sestava:

branka - I. Šebová, I. Šebová ml.

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

útok - A. Dardová (3), M. Třísková, S. Kranátová (4), N. Szakosová (2), H. Honzíková (1)

K prvnímu zápasu nové ligové házenkářské sezóny 2011/2012 k nám zavítal celek z nedalekého Tymákova. V loňském roce nás přehrál jak na své půdě, tak poté ještě jasněji na našem hřišti. V nedělním zápase tak byl tým Tymákova jasným favoritem. Zápas se ale vyvíjel jinak, než si soupeř myslel. Branky začaly padat ve 3. minutě zápasu, kdy jsme z trestného hodu dokázaly prostřelit hostující brankářku. Tymákov poté srovnal skóre, v zápětí šel do vedení 1:2 a svůj náskok si udržel až do konce 1. poločasu (v poměru 4:6). Celý zápas byl poměrně chudý na góly, prim hrály na obou stranách tvrdě hrající obrany. 
Do 2. poločasu nastoupila dlouhodobě nejlepší střelkyně Tymákova Petra Bendová, a tak se očekával nápor hostujícího týmu. Ten ale nepřišel. Sice nám soupeř odskočil na rozdíl 3 branek (6:9), ale poté jsme se dokázaly gólově dotáhnout až na skóre 10:11, které si už ovšem zkušené hráčky Tymákova nenechaly vzít.
I tak jsme měly ze zápasu dobrý pocit. Částečně se nám podařila plnit taktika, kterou nám před zápasem naordinoval trenér Karel Vyleta, jen kousek toho házenkářského štěstí chyběl… Třeba ho budeme mít příště.

H.Honzíková        

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 6
Celkem: 883660
Měsíc: 14856
Den: 450