Jdi na obsah Jdi na menu

1. liga ženy - 3 a 4.kolo - Modřany a Hlinsko - Ženy A


TJ Spartak Modřany A-Ženy A 10:12 (5:7)

O uplynulém víkendu jsme odjížděly na první letošní dvoukolo hrané venku. Čekaly nás důležité zápasy, kdy jsme si potřebovaly odvézt nějaké body. Hlavně z prvního zápasu, kdy nás čekalo navrátivší se družstvo Modřan do 1. ligy.

Modřany se od začátku sezóny  potýkají s velkým problémem - u hřiště jim neznámý žhář zapálil veškeré technické zázemí včetně šaten, sprch a dalších místností. Pražanům se podařilo zajistit mobilní zázemí, a tak mohli na svém hřišti hrát. Několik hodin před zápasem s námi jim ale někdo ze hřiště ukradl kabely el. vedení, proto se zápas přesunul do středočeských Řevnic.Do zápasu jsme vstoupily dobře, během pár minut jsme se ujaly vedení 0:2. Soupeř se poté na hřišti rozkoukal a také on začal dávat góly. Stav 3:3 byl jediný moment, kdy se nám modřanské hráčky přiblížily. Poločas pak končí 5:7 v náš prospěch a my doufáme, že si malý náskok udržíme i ve 2. poločase.
Ten začal několika nepřesnými útoky na obou stranách a dlouho se tak hrálo bez gólů. Střeleckou nemohoucnost jako první prorazily Modřany, které snížily na 6:7, ale to bylo naštěstí z jejich strany vše. V našem útoku se začalo dařit sestavě Dardová - Kranátová - Jarošová, která postupně navýšila skóre až na 8:12. Soupeř pak v závěru jen korigoval na konečných 10:12.
Jak jsme předpokládaly, příliš branek v zápase nepadlo - bývá tomu tak při každém vzájemném zápase. Pochvala patří celé obraně, která hrála ve své obvyklé formě. Jsme velmi rády, že se nám konečně na dvoukole hraném venku povedlo bodovat, zvláště pak s tímto soupeřem.

 

Sestava a góly:
branka - I. Šebová, I. Šebová ml.
obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková
útok - S. Kranátová 5, A. Dardová 3, I. Jarošová 3, H. Honzíková 1,  M. Třísková, N. Szakosová

 

HK Hlinsko - Ženy A  16:13 (9:6)   

Na nedělní zápas v Hlinsku už s námi bohužel neodcestovaly brankářka Iveta Šebová ml. a útočnice Simona Kranátová, a tak jsme se musely s touto situací vypořádat.

Očekávaly jsme o dost těžší zápas než v sobotu, a to se také potvrdilo. Hlinský útok nás od začátku svoji rychlou kombinační hrou velmi trápil. Trápily nás i soupeřovy zadní řady, které hrály velmi tvrdě a nepouštěly nás do jakékoli kombinace. Snažily jsme se tedy prosadit individuálně, což se dařilo hlavně Anče Dardové, která za celý zápas vsítila 8 branek.            
Hned v úvodu zápasu se soupeř ujal vedení a my pouze dotahovaly jeho náskok. Přiblížit jsme se mu dokázaly zhruba ve 20. minutě, kdy jsme snížily na rozdíl jedné branky 6:5, ale v samém závěru 1. půle nám soupeř znovu odskakuje na poločasových 9:6.             Do 2. poločasu jsme vstoupily dobře. Během pár minut snižujeme na 9:8 a doufáme, že tentokrát již s hlinskými hráčkami udržíme krok. Bohužel se tak ale nestalo. Hlinsko si dobrou hrou v předních i zadních řadách pohlídalo svoje vedení a postupně jej navýšilo až na 16:12. Ivana Jarošová poté z trestného hodu po uplynutí hrací doby ještě snižuje na konečných 16:13 v náš neprospěch.            
Nedělní zápas nám sice nevyšel, ale i tak jsme rády, že se vracíme domů se 2 body. V tabulce si tak polepšujeme o 2 místa na průběžné 8. místo.    

Sestava a góly:
branka - I. Šebová                           
obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková   
útok - A. Dardová 8, I. Jarošová 3, H. Honzíková 2, M. Třísková,
N. Szakosová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 883739
Měsíc: 14889
Den: 475