Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga žen - 18.kolo - Ženy A - SK Studénka 10:11 (6:5)

Sestava:

branka - I. Šebová, M. Šimandlová

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

útok - A. Dardová (4),  N. Szakosová (3), H. Honzíková (2), K. Davídková (1),  S. Kranátová (nehrála)

  

            V sobotu 5.5. jsme odehrály důležité utkání proti družstvu z moravské Studénky, kterému spolu s námi a družstvem Božkova hrozí sestup z nejvyšší soutěže. Šlo tedy o velmi důležité body, které potřebovaly oba týmy.

            Ačkoliv se naše sestava v útočních řadách konečně rozrostla na 5 hráček, před utkáním zkolabovala S. Kranátová a musela podstoupit zákrok v nemocnici. A tak jsme si opět vybraly dávku smůly, která nás provází celé jaro. Do zápasu byla poprvé povolána i brankářka B týmu Martina Šimandlová, která nakonec do utkání nezasáhla.

            Zápas se odehrával před skvělou domácí kulisou. 1. poločas byl z obou stran nervózní, prim hrály hlavně obrany. Vždy jsme musely dotahovat jednobrankový náskok hostujících hráček, ale do většího vedení jsme je nepustily. Ke konci půle se nám povedlo skóre otočit na poločasových 6:5 v náš prospěch.

            Do druhé části utkání jsme vstoupily výborně, odskočily jsme soupeřkám na rozdíl 3 branek, ale poté se náš útok dostal do čtvrthodinového útlumu, kdy nedokázal vstřelit jediný gól, a to se nám stalo osudným. Moravanky otočily vývoj zápasu a dokonce se dostaly do vedení 9:11. My už poté jen dokázaly zkorigovat na konečných 10:11.

            Ačkoliv vím, že utkání jsme si prohrály samy svým výkonem, nemohu se nezmínit o zajímavých výrocích rozhodčího Buřvala proti našemu týmu, které (dle našeho mínění) nepříznivě ovlivnily vývoj zápasu.

 

 Hana Honzíková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fanda - záchrana

K záchraně moc šancí nezbývá, dneska to byla bída a zřejmě asi v lize žen skončíme !!!!

Hanďuli - Re: záchrana

Avšak my se ještě o tu záchranu poperem!!! :)

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 876833
Měsíc: 13293
Den: 362