Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga žen - TJ Sokol Tymákov - Ženy A 21:14 (7:6)

Sestava:
brankářka - I. Šebová
obránkyně - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková
útočnice - A. Dardová (4), S. Kranátová (4), N. Szakosová (4), M. Třísková (2), H. Honzíková

 
            K prvnímu zápasu jarní části ligové sezóny jsme odcestovaly do nedalekého Tymákova, jehož družstvo žen A přezimovalo na 1. místě. Čekal nás tedy velmi těžký zápas na půdě velkého favorita celé soutěže.
            Utkání se odehrálo za typicky aprílového počasí - chvílemi pršelo, chvílemi sněžilo a nakonec i na pár minut vysvitlo sluníčko. Hrací míč byl sice po několika útocích mokrý a těžký, přesto v zápase padlo vcelku hodně gólů.
            První půli jsme odehrály dobře. Celou dobu jsme s hráčkami Tymákova držely krok, vždy vedly maximálně o 2 branky. Obrana hrála kompaktně, útok zbytečně neztrácel míče, a tak jsme s průběhem zápasu mohly být spokojené.
            Do druhého poločasu jsme nastupovaly s cílem pokračovat v nastolené hře, avšak to se nám dařilo pouze do 45. minuty. Tymákovský útok se začal prosazovat hlavně z trestných hodů, které proměňoval s vysokou úspěšností. Sice jsme v druhé části utkání vstřelily o 2 góly více než v první, také jsme v ní ale spoustu branek inkasovaly - celkem 14, což je mnoho. Do zmíněné 45. minuty jsme se držely soupeřek na dostřel, posledních 15 minut utkání bylo již v režii domácích. Zápas nakonec skončil rozdílem 7 branek, přesto se nemusíme za předvedený výkon na horké půdě favorita stydět.
            Následujících 6 zápasů se bude odehrávat na blovickém hřišti, doufáme tedy v podporu našich věrných fanoušků. Nutně potřebujeme získávat v domácím prostředí body a šplhat tak tabulkou vzhůru, pryč ze sestupových pozic, kde se nyní nacházíme.
 
Hana Honzíková
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 883613
Měsíc: 14839
Den: 450