Jdi na obsah Jdi na menu

1.liga ženy - 2 kolo - TJ Přeštice - Ženy A

TJ Přeštice A - Ženy A  10:7 (4:3)

Sestava:

branka - I. Šebová, I. Šebová ml.

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

útok - A. Dardová (3), M. Třísková, S. Kranátová (1), N. Szakosová (2), I. Jarošová, H. Honzíková (1)

 

          K dalšímu zápasu, tentokrát hranému na hřišti soupeře, jsme odjížděly do nedalekých Přeštic. Čekal nás tak další velmi těžký soupeř (los k nám v úvodu sezóny příliš přívětivý nebyl). Tentokrát jsme nastupovaly v kompletní sestavě, tedy se 2 celými útoky.

            První poločas zápasu by se dal označit jako „fotbalový“. Obě obrany se totiž svoji hrou překonávaly a nepouštěly útočnice do častých šancí, i proto byl stav zápasu až do 22. minuty pouze 2:1 pro domácí hráčky. Velmi nás mrzelo, že jsme v útoku nedokázaly odpovídat na neproměněné šance přeštických hráček a dostat se tak do vedení. Ve zbytku poločasu pak padly do sítí gólmanek 2 góly na obou stranách, a tak se šlo do šaten za stavu 4:3 ve prospěch Přeštic.

            Druhá půle pak začala naprosto odlišně - z každého útoku padaly branky. Během pár minut se skóre navýšilo na 7:6, poté se opět dostavil střelecký útlum. Stále jsme věřily v šanci bodového zisku, ale bohužel jsme se v poslední čtvrtině zápasu přeštických hráček nedokázaly držet a ty zvýšily skóre až na 10:6. My poté v posledních vteřinách už jen korigovaly na konečných 10:7 z pohledu domácích.

            Opět jsme sahaly po bodech, ale znovu jsme se v útoku nedokázaly více prosazovat. Útěchou nám budiž vědomí, že jsme v těžkém úvodu sezóny dokázaly držet krok s těžkými soupeři. Ale z obou zápasů jsme mohly vytěžit víc.

            K dalším zápasům odjíždíme do Modřan a Hlinska, kde budeme chtít bodovat. Snad už se nám to povede.

 

Hanka Honzíková

           

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 3
Celkem: 883688
Měsíc: 14864
Den: 453