Jdi na obsah Jdi na menu

I.liga žen - 9.kolo - Ženy A - Božkov 10:7 (5:3)

Ženy A - TJ Božkov 10:7 (5:3)

Sestava:

branka - I. Šebová, I. Šebová ml.

 

obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková

 

útok - N. Szakosová (5), S. Kranátová (4), A. Dardová (1), H. Honzíková

           V neděli jsme se opět po několika zápasech hraných na půdě soupeře mohly představit na domácím hřišti a slyšet své fanoušky, na což už jsme se moc těšily. Čekal nás velmi důležitý zápas s dlouholetým rivalem z Božkova, který v tu dobu pobýval na samotném dnu tabulky, ovšem pouze jedinou příčku pod námi. Byl to tedy souboj dvou týmů momentálně se nacházejících na sestupových příčkách.

            Naše sestava byla oslabená o 2 útočnice - Ivanu Jarošovou a Martinu Třískovou, v útoku jsme tedy nastupovaly pouze ve čtyřech. I tak jsme doufaly v tolik potřebný bodový zisk.

            Zápas jsme začaly dobře. Hned z prvního útoku střílí Simona Kranátová úvodní gól celého utkání. Poté jsme ale několik minut v útoku tápaly a soupeřky toho dokázaly využít. Otočily skóre ve svůj prospěch na 1:2. V našich předních řadách se nejvíce dařilo Nikol Szakosové, která také svými góly přispěla k dalšímu pozitivnímu vývoji zápasu. Od stavu 3:2 pro naši lavičku jsme již soupeřky nepustily do vedení, ba ani k vyrovnanému stavu. 1. půle končí krásným proměněným gólem z trestného hodu v podání Simči a výhrou 5:3.

            Ve druhém poločase si hráčky Božkova již nepouštíme příliš k tělu a nedovolujeme jim ze zápasu udělat drama. To hlavně díky perfektně hrající obraně, která má „svůj den“. Útočnice hostujících hráček si příliš neví rady s tím, jak proniknout za téměř nepropustnou zeď skvěle hrajících blovických obránkyň v čele s brankářkou. 2. poločas končí naši výhrou 5:4, celkově tak bereme oba velmi cenné body za výhru 10:7 a posunujeme se tak o dvě příčky směrem vzhůru, tedy na 9. místo tabulky.

            V zápase bylo k vidění celkem dost technických chyb na obou stranách, a tak doufáme, že se nám tyto chyby podaří odstranit v příštích 2 zápasech, které budeme hrát již tento víkend opět na domácí půdě. Tentokrát budou našimi soupeřkami hráčky Krčína a Dobrušky.

           

Hana Honzíková

 

Náhledy fotografií ze složky Ženy A - Božkov 9.10.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 876591
Měsíc: 13187
Den: 739