Jdi na obsah Jdi na menu

I.liga žen - předehr. 16.kola - Žatec - Ženy A 15:14

TJ Šroubárna Žatec - Ženy A     15:14 (9:5)

Sestava:
branka - I. Šebová, I. Šebová ml.
obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, E. Karlíková
útook - A. Dardová 8, S. Kranátová 3, H. Honzíková 2, M. Třísková 1, N. Szakosová
           
            V neděli 23.10. jsme odjížděly předehrát jarní kolo letošní sezóny do severočeského Žatce. Chtěly jsme prolomit vždy smolně prohrané vzájemné zápasy, kdy jsme z předešlých 3 utkání vždy odešly poraženy o jeden či dva góly.
            Zápas jsme ovšem nezačaly příliš dobře. Hned z prvních útoků soupeřek dostáváme góly a prohráváme 2:0. Poté korigujeme na 2:1, ale hned vzápětí domácí navyšují skóre na 3:1. V zadních řadách ani v útoku se nám nedaří, ale bojujeme a snažíme se za téměř mrazivého počasí zápas převzít do své režie. Zhruba ve 20. minutě 1. půle nastupuje do hry brankářka I. Šebová ml., která předvede velmi dobrý výkon a dohraje pak celý zápas. Poločas končí stavem 9:5 ve prospěch domácích.
            Do 2. půle nastupujeme s odhodláním utkání otočit a poprat se o pro nás tak cenné body. Ovšem realita je poněkud jiná. V útoku se stále nedaří a soupeřky nám odskakují až na hrozivých 12:6, což začínalo zavánět debaklem. Od 40. minuty zápasu se nám ale konečně daří najít recept na do té doby skvěle chytající brankářku domácích a pomalu začínáme nepříznivé skóre stahovat. Obraně se také daří žateckým útočnicím více znepříjemňovat hru, ale bohužel na obrat v utkání bylo již pozdě. Prohráváme opět tím nejmenším možným rozdílem, tentokrát 15:14, a ani napočtvrté se nám nedaří ze vzájemného utkání získat alespoň jeden bod.
            Podzimní část sezóny pro nás tedy končí smolným zápasem v Žatci. Na jejím konci máme 5 bodů za 2 výhry a 1 remízu a přezimujeme tímto na 10. místě ligové tabulky. Doufáme, že jarní část sezóny pro nás bude v mnoha ohledech příznivější a nebudeme se muset strachovat případného sestupu do oblastního přeboru.
            Děkujeme všem příznivcům blovické házené za jejich přízeň i podporu a doufáme, že nám zůstanete věrni i po ne zcela vydařené podzimní části.
           
 
 
Hana Honzíková
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 883613
Měsíc: 14839
Den: 450