Jdi na obsah Jdi na menu

I.liga žen -13.kolo - Ženy A - TJ Přeštice 10:16 (7:11)

Sestava:
branka - I. Šebová
obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová, K. Strnadová
útok - S. Kranátová (4), A. Dardová (3),  H. Honzíková (1), N. Szakosová (1),

M. Třísková (1)

 
            O uplynulém víkendu jsme odehrály první domácí zápas jarní části sezóny. Na blovické hřiště zavítaly házenkářky Přeštic, další velké adeptky na boj o titul. Zápasu se nemohla zúčastnit obránkyně Eliška Karlíková, proto jsme požádaly spoluhráčku z B týmu Kláru Strnadovou o výpomoc.

            Do utkání jsme nevstoupily vůbec dobře, hned z 1. útoku hostujících hráček jsme inkasovaly a v útoku jsme se nemohly dlouho dostat do tempa. Výsledkem bylo vedení Přeštic 5:1 po deseti minutách hry. Poté jsme se konečně probudily i v útočné hře a pomalu začaly náskok hostí snižovat. Za stavu 6:8 v náš neprospěch jsme začaly věřit ve zvrat utkání, ten se ale nekonal. Do konce první půle nám přeštické hráčky znovu odskočily na rozdíl 4 branek a do šaten se odcházelo za stavu 7:11.

            Druhý poločas byl poločasem obran. Útoky obou družstev se již nedokázaly tolik prosazovat a na obou stranách tak padlo málo gólů. My jsme dokázaly vstřelit pouze 3 branky, hosté 5, a tak se skóre ještě navýšilo ve prospěch Přeštic na konečných 10:16. Na straně hostujících hráček při neúčasti zraněné Živné „řádila“ útočnice Krouparová, autorka 9 branek. Za domácí se nejvíce prosazovala Kranátová, která si z utkání bohužel kromě gólů odnesla i zranění a její start v příštích zápasech je tak ohrožen.

            Následující víkend nás v sobotu čeká zápas s týmem Modřan, v neděli pak sehrajeme utkání s Hlinskem. Oba zápasy se odehrají na domácím hřišti.

 

 Hana Honzíková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 876709
Měsíc: 13240
Den: 507