Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní halový turnaj žen - Praha 18.2.2012

     V sobotu 18. 2. jsme se zúčastnily zimního halového turnaje v hale Na Balkáně, který každoročně organizuje domácí družstvo TJ Spoje Praha. Letos se turnaje zúčastnilo 7 družstev - ligové Modřany, Božkov a Blovice a oblastní Brno, Stará Huť, Březno a již zmíněné Spoje Praha. Hrálo se systémem každý s každým vždy 20 minut.
Hned v prvním zápase jsme narazily na ligové hráčky Božkova a čekal nás tak na rozjezd těžký soupeř. Zápas jsme ale zvládly a vítězíme 5:3.
V dalším utkání jsme se střetly s družstvem ze středočeské oblasti Březnem, které se v této soutěži aktuálně nachází na 4. místě. Již několikrát jsme s tímto týmem porovnaly své síly na turnajích a i tentokrát hladce vítězíme poměrem 9:2.
Ve třetím zápase na nás čekaly domácí hráčky Spojů Praha, které touží vrátit se po 2 letech zpět do ligy. Zatím přezimují bez ztráty bodu na 1. místě tabulky středočeské oblasti. Boj to byl velmi vyrovnaný, a tak také i utkání skončilo. Po trestném hodu po uplynutí hrací doby domácí hráčky srovnaly na konečných 6:6.
Čtvrtý zápas - setkáváme se s ligovým týmem Modřan, dalším těžkým soupeřem. Celkem hladce vítězíme v poměru 6:4, kdy celé utkání nepouštíme soupeře do vedení.          V předposledním utkání turnaje na nás čekala středočeská Stará Huť, která v sobotu 3.3. organizuje turnaj žen v hale v Dobříši, kam máme také namířeno. S těmito hráčkami jsme se v uplynulých letech také již několikrát střetly a vždy jsme vyšly z boje vítězně. Nejinak tomu bylo i nyní, vyhráváme přesvědčivě 11:3.

S turnajem jsme se rozloučily porovnáním sil s moravským Brnem, se kterým jsme se střetly na kvalifikaci do 1. ligy v Bakově. Brňanky byly nepříjemným soupeřem, přesto zakončujeme turnaj další výhrou, tentokrát 8:7.
           
Se ztrátou jediného bodu tak vyhráváme 5. ročník tohoto turnaje s konečným skóre 45:25 a odvážíme si pohár pro vítěze. Skvěle zahrála celá obrana v čele s brankářkou a i útoku se herně dařilo. Zápasy s námi odehrály dorostenky Kristýna Malá v obraně a Veronika Ballínová v útoku a obě si vedly velmi dobře.
 
Konečné pořadí: 1. místo: Sokol Blovice
                            2. místo: TJ Božkov
                            3. místo: TJ Spoje Praha
                            4. místo: TJ Spartak Modřany
                            5. místo: TJ Sokol Březno
                            6. místo: TJ Stará Huť
                            7. místo: Draken Brno
 
Sestava a branky:
brankářka - I. Šebová ml.
obrana - H. Zelená, L. Fialová, J. Volfová a K. Malá
útok - A. Dardová 18, M. Třísková 13, H. Honzíková 9 a V. Ballínová 5

Hana Honzíková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 883589
Měsíc: 14845
Den: 456