Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo OP mužů - Ejpovice B - Muži A 9:12 (3:11)

Výsledky 1.kola:

TJ Sokol Nezvěstice B TJ Vřeskovice B 8:3 (3:2)
TJ Sokol Ejpovice B Sokol Blovice A 9:12 (3:11)
TJ Plzeň-Litice Sokol Osek 17:13 (8:9)
TJ DIOSS Nýřany B TJ Spartak Rožmitál 16:19 (9:11)
Sokol Stupno TJ Přeštice B 10:18 (8:8)
TJ Sokol Tymákov B TJ Příchovice A 14:15 (4:7)

Sestava:

 
Houfek – Láska, Počátecký, Šmíd, Jaroš – Škala (1), Drohobetsky V. (6), Říha (5)
 
            V neděli 25.8.2013 jsme sehráli první zápas nového soutěžního ročníku na hřišti Ejpovic a tamním B-týmem. Naše družstvo doznalo v letní přestávce řady změn. Zadní řady posílli Honza Houfek v bráně a Martin Jaroš nahradil Radka Milforta. V útoku zůstal pouze Martin Škala, který byl doplněn perspektivními hráči z B-týmu – Petrem Říhou a Víťou Drohobetským. Petr Synáč zvažuje ukončení kariéry, Jirka Synáč hledá motivaci a Zdeněk Zdráhal je zraněný. Když se navíc v neděli „ztratil“ Saša Drohobetský, neodjížděli jsme v příliš početné sestavě.
 
            Celý zápas se hrál za deštivého počasí, které nám příliš nevyhovuje. Útok měl za sebou v tomto složení jen turnajové zápasy v Nezvěsticích. Optimizmem jsme nehýřili. Ale v prvním poločase bylo vše jinak. Obrana byla téměř bezchybná, Petr Počátecký předvedl několik výborných bloků, Martin Jaroš a Václav Šmíd nepouštěli ejpovické útočníky do střeleckých příležitostí. Perfektní výkon podal ve svém prvním zápase Honza Houfek v brance – v prvním poločase měl 14 úspěšných zákroků, kapituloval jen 3krát. Když k tomu připočteme trpělivou hru útoku, velmi slušnou produktivitu útočníků – poločasový výsledek 11 : 3 byl nadějný.
 
            V druhém poločase začalo více pršet. Náš útok s tím měl mnohem větší potíže než soupeř. A tak Ejpovice začali dotahovat …… Ale nedotáhli. Obrana po první desetiminutovce, kdy inkasovala čtyřikrát, už toho soupeři příliš nedovolila. A i když jsme za celý druhý poločas vstřelili jen jeden gól, náskok z prvního poločasu nám stačil na celkové vítězství.
 
            Celý tým zaslouží pochvalu za disciplinovanou a trpělivou hru.
 
Ladislav Láska, vedoucí družstva
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 11
Celkem: 883535
Měsíc: 14827
Den: 439