Jdi na obsah Jdi na menu

16.kolo 1.ligy žen - CHomutov - Ženy A 17:17

Ostatní výsledky:

Sokol Dobruška - Sokol Rokytnice 25:12
Sokol Krčín - Spartak Modřany 18:10
HK Hlinsko - Sk Studénka 11:7
TJ Příchovice - Sokol Tymákov 19:25
TJ Přeštice - TJ Šroubána Žatec 14:13

 

 Sestava:

branka - I. Šebová ml., M. Šimandlová

            obrana - H. Zelená, L. Fialová, V. Houdková, Z. Lásková

útok - A. Dardová 10, H. Houfková 4, N. Szakosová 3, K. Davídková

 

            Po sérii proher s těžkými soupeři jsme v neděli odjely odehrát utkání do severočeského Chomutova. Soupeř na tom před vzájemným duelem byl stejně jako my - ze 4 odehraných jarních zápasů nezískal ani bod. Před začátkem druhé části sezóny avizoval kádrové změny, a tak jsme jeho neúspěch přičítaly tomuto. Na hřišti se ale v hojném počtu objevily všechny známé tváře.

            První minuty zápasu se nesly v režii obran, až do 10. minuty byl stav 1:1. Celý 1. poločas se pak skóre pravidelně navyšovalo na obou stranách, a tak na ukazateli po hvizdu rozhodčího Hejla svítilo 9:9. Již během první půle byli trenéři i hráčky domácího týmu dost nervózní z vývoje utkání, což se poté promítlo i do druhého dějství.

            Zhruba ve 45. minutě zápasu nám soupeřky odskočily na rozdíl dvou branek a dokonce mohly svoje vedení ještě navýšit. Naštěstí se tak nestalo a my ze stavu 12:14 otočily na 15:14. To se již celá lavička domácích otřásala pod zlostnými výjevy trenéra a hlavně vedoucího družstva, který byl již předtím odměněn žlutou kartou. Utkání se dohrávalo ve velkých emocích a rozhodovala každá maličkost. Dokázaly jsme udržet nervy na uzdě a vždy jít do brankového vedení. Poslední 3 minuty jsme v útoku podržely míč a zhruba dvacet vteřin před koncem vstřelily gól na 17:16. Bohužel jsme pak nedokázaly zabránit inkasované brance v posledních vteřinách, ale i tak je pro nás zisk 1 bodu z chomutovského hřiště velmi cenný.

            Pochvalu zaslouží celé družstvo, které bojovalo od začátku až do konce a mělo velkou touhu nejet domů s prázdnou.


H. Houfková, kapitánka družstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 3
Celkem: 873796
Měsíc: 11387
Den: 544