Jdi na obsah Jdi na menu

18. kolo 1. ligy žen - ženy A - Rokytnice 14:15 (9:6)

Ostatní výsledky:

Sokol Dobruška - SK Chomutov NH 30:20 (12:8)
Sokol Krčín - TJ Šroubárna Žatec 15:10 (6:4)
TJ Spartak Modřany - TJ Přeštice 9:12 (2:6)
HK Hlinsko - TJ Příchovice 6:14 (4:10)
Sokol Tymákov - SK Studénka 20:05 (10:3)

   Sestava:

branka - I. Šebová ml., M. Šimandlová

            obrana - H. Zelená, L. Fialová, V. Houdková, Z. Lásková

útok - N. Szakosová 5, H. Houfková 4, A. Dardová 3, K. Davídková 2

 

            O den později jsme se střetly s týmem Rokytnice nacházejícím se na průběžném 8. místě ligové tabulky. Po sobotním vyhraném zápase jsme toužily po dalším vítězství.

            Rokytnické útočnice jsou pověstné svoji přesnou a pěknou střelbou, v 1. půli ale tomu tak nebylo. Naše obrana jim hned od začátku dělala velké problémy, hrála kolektivně a nutila soupeřky střílet z nepřipravených pozic. K dobré hře zadních řad se přidala i brankářka Šebová, která zneškodnila oba dva nařízené pokutové hody. A když se k dobrému výkonu přidal i útok, byl z toho poločasový výsledek 9:6, který nám dával velkou naději na zisk dvou bodů.

            Vstup do druhého dějství se nám ale hrubě nevydařil. V útoku jsme se najednou nedokázaly prosadit a branku vstřelily až v 39. minutě. Předtím ale dokázaly hostující hráčky vyrovnat na 9:9 a zápas začínal od začátku. Pak přišla slabší chvilka i na rokytnické útočnice a my tak znovu odskočily na tříbrankový rozdíl - 12:9. Zdálo se, že jsme krizi zažehnaly, bohužel skóre na naší straně znovu začalo narůstat jen velmi pomalu, na druhé straně tomu bylo naopak. Nakonec se ze závěru utkání stalo drama, ze kterého jsme smutnější odcházely my. Hostující hráčky otočily vývoj utkání až na samotném konci a zvítězily v poměru 15:14.

            Prohraný již téměř vyhraný zápas nás všechny mrzel, přesto musím opět všem poděkovat za kolektivní a bojovný výkon. Děkuji znovu i všem divákům za povzbuzování, zvláště pak p. starostovi Poduškovi, který nás přišel po oba dva dny podpořit.

 

            Příští víkend má liga volno, další dva víkendy rozhodnou o našem bytí a nebytí mezi prvoligovými týmy pro příští sezónu.

 

Hana Houfková, kapitánka družstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 12
Celkem: 873896
Měsíc: 11472
Den: 572