Jdi na obsah Jdi na menu

22. kolo 1. ligy žen - Modřany - ženy A 13:14

Ostatní výsledky:

TJ Příchovice - Sokol Dobruška 23:26
TJ Přeštice - Sokol Krčín 11:12
HK Hlinsko - Sokol Tymákov 14:20
TJ Sokol Rokytnice - SK Chomutov NH 17:15
SK Studénka - TJ Šroubárna. Žatec 12:9

Sestava:

            branka - M. Šimandlová, I. Šebová ml.
            obrana - H. Zelená, L. Fialová, V. Houdková
            útok - A. Dardová 6, H. Houfková 4, N. Szakosová 2, K. Davídková 2, A. Sluková

 

            Modřany měly již několik utkání před koncem sezóny jistý sestup z 1. ligy, a tak si mohly poslední zápas v klidu užít a ničím se nestresovat. Na rozdíl od nás.
            Hned z prvního útoku domácích jsme obdržely gól, ale to bylo ze strany modřanských útočnic na dlouhých dvacet minut vše. My jsme se v útoku do šancí dostávaly poměrně snadno, ale střelba byla horší. Přesto jsme se díky skvěle hrající obraně a výborně chytající brankářce Šimandlové dostaly do vedení 4:1 a zdálo se, že máme utkání pod kontrolou. Znovu se ale ovšem dostavila naše pověstná čtvrthodinka bez vstřeleného gólu a naprosto zbytečně jsme nechaly domácí hráčky dostat se zpět do hry. Ty čtyřmi brankami v řadě otočily skóre a vyhrály poločas 5:4.
            O pauze jsme se snažily hlavně nabudit a dohrát utkání s chutí a bojovností. Vstup do druhé půle nám vyšel skvěle. Otočily jsme stav v náš prospěch na 7:5 a postupně skóre navýšily až na 13:8. Vše nám vycházelo a utkání jsme mohly v klidu dohrát. To se ale bohužel nestalo a až do konce klání jsme se strachovaly o výsledek. Domácí hráčky zhruba deset minut před koncem zápasu chytly druhý dech a začaly z našeho náskoku ukrajovat. My jsme v útoku nedokázaly podržet míč, ani střílet branky. Náš náskok byl ale naštěstí dostatečný a vítězství jsme tak nakonec uhájily, i když rozdílem jediné branky. Vyhrály jsme 14:13 a zajistily si tak prvoligovou příslušnost i pro příští sezónu, pro nás již pátou v řadě.
 
Hana Houfková, kapitánka družstva
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 12
Celkem: 875235
Měsíc: 12328
Den: 613