Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaj přípravek v Litohlavech

dsc_0821--1-.jpg

Přípravka se v sobotu 12.04.2014 zúčastnila turnaje v Litohlavech. Vzhledem k tomu, že několik děvčat onemocnělo a některá z důležitých rodinných důvodů nemohla jet, tak jsme na turnaj odjely pouze se 6 hráčkami.

Hrálo se na venkovním hřišti a celkem se turnaje zúčastnilo 10 družstev – 2 družstva kluků, 3 smíšená družstva a 5 družstev holek. Všechna družstva byla rozdělena na dvě skupiny a ve skupině se hrálo systémem každý 1x12 minut.

V prvním zápase jsme se utkaly s družstvem z Božkova a smolně prohrály o pouhou jednu branku, konečné skóre 0:1 moc zamrzelo. Šance si děvčata vytvořila, ale bohužel jsme se nedokázaly trefit do branky. Ukázalo se, že absence horního břevna (ve snížené výšce 2 m) v našich brankách je poznat. Děvčata nastřílela spoustu horních břeven.

V dalším zápase jsme se utkaly s béčkem děvčat z Přeštic a tento zápas jsme prohrály 1:4. Ve třetím zápase jsme remízovaly 6:6 se smíšeným družstvem Štěnovic a poslední zápas ve skupině jsme jednoznačně prohrály s družstvem kluků z Litohlav 0:10. Nedokázaly jsme si pořádně přihrát, kluci dobře obsazovali a vybíhali proti míčům a také se již na děvčatech projevila únava, protože na střídání jsme měly pouze dvě hráčky.

Sice se to možná nezdá, ale jedná se o velmi svižnou hru, kdy všechny hráčky zároveň brání a zároveň útočí. Hra se rychle přelévá z jedné strany na druhou a je nutné častěji střídat.

Nakonec jsme skočily na 8 místě. Děvčata obdržela ceny a pohár.

Turnaj vyhráli kluci z Přeštic, kteří po velmi vyrovnaném finálovém zápase až v prodloužení porazili kluky z Litohlav.

Bohužel se projevila neúčast některých již „ostřílených“ hráček, ale velkou pochvalu zaslouží Maruška Synáčová, které odehrála bez většího střídání většinu zápasů a Petruška Krejčová za velkou snahu a touhu získat míč a vstřelit branku a hlavně náš nováček v brance Terezka Berglová, která je velkou nadějí pro další turnaje a i díky které, jsme branek nedostaly ještě více.

 

Branka: Terezka Berglová

Hráčky v poli: Maruška Synáčová, Petruška Krejčová, Simona Tremlová, Karolína Šlajsová a Bára Blažková

 

Zlatka Černá

 

Náhledy fotografií ze složky turnaj přípravek Litohlavy

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 8
Celkem: 874825
Měsíc: 12192
Den: 657