Jdi na obsah Jdi na menu

1.kolo op - příchovice b - muži a 16:21 (7:10)

Ostatní výsledky:

Osek - Tymákov B 13:18  (7:7)
Stupno - Nezvěstice B 21:15  (7:8)
Ejpovice B - Nýřany B 14:23  (7:11)
Rožmitál - Vřeskovice B 13:9  (9:3)
Litice - Přeštice B 16:15  (7:11)

 

Sestava:

brankáři - Žežulka, Šebelík

obránci -  Vyleta,Láska, Šmíd (ŽK, ČK), Jaroš (ŽK, ČK )

útočnící – Škala (10), Říha (8), Průcha (1), Hach (2), Milota

             V neděli 31.8.2014 jsme sehráli první zápas nového soutěžního ročníku na hřišti Příchovic s tamním B-týmem. Hodiny před zápasem byly dramatické. Až do soboty jsme měli v soutěži i B-tým. Bohužel se ukázala, že počet registraček neznamená počet hráčů. A-tým potřeboval výpomoc od Karla Vylety, ale i kdyby tomu tak nebylo, stejně by se v B-týmu nedal potřebný počet hráčů. Tak následovalo jediné řešení – odhlášení B týmu ze soutěže. A tak jsme do Příchovic jeli v početné sestavě.

             Zápas se hrál za příjemného počasí, tartan postupně vysychal. V letošním roce doznaly změn i pravidla. K těm zásadním určitě patří „lepení povoleno“ a pravidlo, že i bek může být v ofsajdu. To se ukázalo jako velká změna. Od počátku zápasu jsme si udržovali mírný náskok. Útok Příchovic jen velmi těžko překonával naši obranu a brankáře, kdežto náš útok dokonale využil nového pravidla o pohybu beka a rychlými protiútoky nemilosrdně trestal pomalou příchovickou obranu, která s novým pravidlem měla evidentní problém. Poločas vyhráváme o 3 branky.

             V druhém poločase pokračujeme v dobrém výkonu a navyšujeme náskok. Ve 20. minutě na ukazateli svítí skóre 12:18. Střídáme brankáře, chystáme se zapojit do hry útoku i Ondru Milotu. Jenže nastává komplikace. Rozhodčí nám po druhých žlutých kartách v rychlém sledu vylučuje dva hráče a soupeř začíná snižovat náš náskok. Naštěstí hru v oslabení přečkáváme bez větší újmy, a když i brankář přidá skvělý zákrok a na soupeře stále platí rychlé brejky, je o výsledku rozhodnuto.

 Tradičně výborný výkon podal v bráně Luboš Žežulka, obranu svým osobitým projevem skvěle dirigoval Karel Vyleta. V útoku vynikla dvojice Martin Škala a Petr Říha. Velmi potěšující je návrat Honzy Průchy po zranění. Celý tým zaslouží pochvalu za bojovný výkon. Utkání řídil pan  Jaroslav Holý z Plzně.

 

Ladislav Láska, vedoucí družstva

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jiltr - výsledek

16:21!!!!

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 883160
Měsíc: 14754
Den: 385