Jdi na obsah Jdi na menu

8.kolo 1.ligy - ženy a - chomutov a 15:10 (7:4)

Ostatní výsledky:

Sokol Dobruška TJ S. Rokytnice 27:24 (17:10)
HK Hlinsko v Č. SK Studénka 22:19 (11:13)
Sokol Krčín TJ S. Rokytnice 12:20 (5:9)
TJ Přeštice Sokol Tymákov 16:14 (8:7)

 

Sestava:

Branka- Šimandlová M.,

Obrana- Fialová L., Zelená H., Volfová J., Houdková V.

Útok- Dardová A. (7), Szakosová N. (4), Houfková H. (3), Davídková K. (1)



Sedmé kolo letošní podzimní části si pro nás připravilo opravdu krásné počasí, čekalo nás utkání se soupeřkami z Chomutova, které byly ve výsledkové tabulce těsně nad námi, s náskokem pouhých 2 bodů, nemusím tedy zdůrazňovat, že se jednalo o velice důležitý zápas, ve kterém se rozhodovalo, komu bude patřit 8. místo.

Soupeřky získaly los a rozhodly se ponechat si výhodu stran, na nás připadlo právo prvního útoku. Hned první útok jsme proměnily v branku a dokázaly jsme naše vedení vytáhnout až na skóre 4:1, poté přišlo lehké zaváhání a soupeřky se nám přiblížily na rozdíl jedné branky. Situaci jsme ovšem zvládly a rychlými góly se dostaly zpět na tří brankový rozdíl, který byl na konci prvního poločasu 7:4.

O poločase vládla dobrá nálada, hráčky se vzájemně chválily za předvedené výkony, trenér pomohl útočnicím vymyslet další gólové příležitosti a šlo se na druhou půli zápasu. 

Během druhého poločasu byla na chování soupeřek znát obava z prohry, což se projevilo i na hře, která znatelně přiostřila nejen na hřišti, ale i slovními útoky trenéra a vedoucího chomutovského družstva. Nicméně průběh zápasu jsme udržely ve svém vedení, naše útočnice se stále prosazovaly i přes změnu brankářky a následně i obou záloh. Konečný výsledek zápasu 15:10 byl odpovídající průběhu a radost byla vidět nejen na hráčkách, ale i na početném publiku fanoušků, kteří nás přišli na takto důležitý zápas podpořit. Odměnily jsme je letos poprvé naším novým vítězným pokřikem. 


Veronika Houdková, kapitánka družstva  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

H.Honzíková - Gratuluju :-)

Tak tohle byl nejkrásnější zápas, který jsme v Blovicích za dob vašeho působení v 1. lize viděli, milé dámy. :-) Šlapaly jste jako opravdový team work včetně lavičky, vnímaly jste a plnily pokyny trenéra, daly do toho srdce i duši. Od začátku bylo jasné, kdo je pánem na hřišti, poprvé jsme si mohli fanouškovsky užít zápas bez obav o jeho výsledek. Klobouk dolů, byla to jízda!!!

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 22
Celkem: 877497
Měsíc: 13728
Den: 566