Jdi na obsah Jdi na menu

18.kolo OP - muži - Přeštice B 12:11 (6:7)

Ostatní výsledky:

Ejpovice B - Litice 18:18 (7:7)
Stupno - Tymákov B 19:19 (7:13)
Příchovice B - Nezvěstice B 24:20 (13:7)
Osek - Kyšice B 19:15 (10:8)

Sestava:

brankář - Luboš Žežulka, Pavel Lepší (do hry nezasáhl)

obránci - Martin Jaroš, Petr Počátecký, Ladislav Láska, Václav Šmíd

útočníci - Jiří Synáč (4), Martin Škala (2), Petr Synáč (6), Jan Průcha, Jan Hach, Ondra Milota (do hry nezasáhl)

 

 

   V neděli 15.5.2016 jsme sehráli po dlouhém zápasovém půst další zápas jarní části soutěže proti B-týmu Přeštic. Ten se momentálně nacházel na drhém místě oblastního přeboru. V podzimní části jsme v Přešticích prohráli,  a protože i poslední zápas na domácím hřišti pro nás nedopadl dobře, bylo o motivaci postaráno. Ze sestavy chyběl jen Petr Říha, který má problémy se zády a Radek Milfort, který byl neznámo kde. 
    
 Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný. Soupeř si sice udržoval dvoubrankový náskok, ale obě mužstva se jen těžko prosazovala proti dobře hrajícím obranám a výborně chytajícím brankářům. V poločase jsme měli jen jednobrankové manko.
    
V druhém poločase nastoupil do obrany Martin Jaroš a brzy se nám podařilo srovnat skóre. A začala přetahovaná o výsledek, ve které jsme měli stále mírně navrch. Závěr zápasu byl velmi dramatický. Necelé dvě minuty před koncem soupeř srovnal na 11:11 a my měli míč. Již to vypadalo na remízu, ale dvacet vteřin před koncem Jirka Synáč si všiml, že přeštický brankář  není v brance, že se snaží obsadit našeho útočníka v brankovišti, a střelou z dvanácti metrů dal vítězný gól. Soupeř měl sice ještě jednu střel, ale ta nemohla výborně chytajícího Luboše Žežulku  ohrozit. 
    
 Celé družstvo podalo bojovný výkon. Velmi dobře zahrála obrana, výtečný byl brankář. Útok po celý zápas nedokázal najít recept na úspěšnou exekuci trestných hodů. Těch jsme měli více než dost, protože přeštická obrana udržela naše útočníky pouze za cen faulů. Škoda, že jsme je neproměňovali, nemuseli bychom se pak obávat o výsledek do poslední sekundy zápasu. Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Bešta z Plzně.

Ladislav Láska

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 16
Celkem: 875913
Měsíc: 12670
Den: 805