Jdi na obsah Jdi na menu

22.kolo OP - st. žačky - Plzeň-újezd 20:16(12:10)

Sestava:

brankářka - Bára Čimerová

obránkyně - Bára Kopelová, Martina Punčochářová, Markéta Punčochářová, Andrea Synáčová, Bára Řezanková

útočnice -  Kristýna Kašpárková (7), Kája Šípová (3), Katka Synáčová (1), Klárka Černá (9), Natka Šůsová, Tereza Berglová

 

V posledním zápase sezóny nás na domácí půdě čekal celek z Plzně-Újezda. Na podzim jsme po celkem vyrovnaném průběhu zvítězili 20:14, tak se dal čekat obdobný průběh i v dnešní odvetě. První poločas byl vyrovnaný, byly k vidění na obou stranách pěkné akce. Nám se dařilo proměňovat zejména rychlé protiútoky, ze kterých se prosazovala Klárka Černá. Nakonec jsme dali o dvě branky více než soupeř a tak skončil poločas 12:10. V druhé půlce jsme byli už lepším týmem, zahrály si všechna děvčata, a po zásluze jsme nakonec nastříleli 20 branek a zvítězili 20:14. 
V té následující sezóně 2016/2017 budeme mít v soutěži
opět družstvo starších žaček, tentokráte pouze s hráčkami patřícími do této kategorie. Vzhledem k tomu, že jsme vedl tento tým nepřetržitě pět let, a je podle mě potřeba dodat družstvu nový impulz, proto přijde k  družstvu nový trenér či trenérka. Kdo to bude ještě není jasné, uvidíme koho přesvědčí nový výbor NH.

Poděkování ode mě všem hráčkám za předvedené výkony, jak při dnešním zápase, tak i po celou sezónu, a vlastně i uplynulých let. 

 

trenér Jiří Synáč

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 874616
Měsíc: 12082
Den: 682