Jdi na obsah Jdi na menu

19.kolo 2.ligy - Ženy A - Tymákov B 25:20 (12:9)

Ostatní výsledky:

Modřany - Podlázky 15:13 (8:6)
Plzeň-Újezd - Most 18:11 (8:3)

Sestava:

Brána: Šebová Iveta, Šimandlová Martina

Obrana: Fialová Lenka, Karlíková Eliška, Zelená Hana, Janochová Michaela

Útok: Houfková Hana (12), Dardová Anna (9), Davídková Kateřina (1), Štenglová Kateřina (1), Třísková Martina (2)

 

V sobotu 11. 6. 2016 jsme na domácím hřišti přivítaly naše největší soupeřky – hráčky z nedalekého Tymákova. V prvním zápase této části sezóny, kdy nás k utkání přivítaly ony, jsme podlehly. Už jen z tohoto důvodu jsme jim prohru chtěly vrátit, ale především se jednalo o souboj o první místo v tabulce, které jsme si chtěly za každou cenu udržet. Téměř celý první poločas byl zcela vyrovnaný, padaly branky na obou stranách. Na každý náš gól vždy odpověděly i naše soupeřky. Až ke konci první půle, před odchodem do šaten, jsme si vytvořily menší náskok a do druhé části zápasu si neseme tří brankový náskok. Poločas končí 12:9.  

Do druhé půle vstupujeme s velkým odhodláním v utkání zvítězit. Opět padala spousta branek, a to jak u nás, tak do sítě soupeřek. Herně jsme však byly mnohem lepší a v našem náskoku nás již Tymákovská děvčata nedokázala ohrozit, ba naopak, rozdíl v počtu vstřelených gólů jsme ještě navýšily, vítězíme a stáváme se vítězkami 2. ligy žen ve skupině A. Utkání končí krásným výsledkem 25:20. Na závěr bych ještě ráda poděkovala všem našim věrným fanouškům. Děkujeme Vám za perfektní atmosféru a podporu, a to nejen v tomto utkání! Za tento úspěch vděčíme i Vám a budeme rádi, když se na nás budete chodit s chutí dívat i nadále a přijdete nám fandit také v nadcházející sezóně.

 

Další obrovské díky patří našim mužům - házenkářům, kteří si pro nás po konci zápasu připravili milé překvapení a předali nám krásné zlaté medaile! Ještě jednou Vám všem moc děkujeme!

 

Kateřina Davídková 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 9
Celkem: 873630
Měsíc: 11269
Den: 551