Jdi na obsah Jdi na menu

dohr.1.kola OP - MLADŠÍ ŽAČKY - Plzeň-Üjezd 17:7 (6:1)

Sestava:

Brána: Natálka Řípová

Obrana: Řezanková Barbora, Nejedlá Nikolka, Tenková Veronika, Krejčová Petra, Blažková Bára, Šůsová Vanessa, Tučková Magdaléna, Rajnohová Eliška 

Útok: Řezanková Štěpánka (5), Sýkorová Anička (7), Berglová Terezka(5), Šrámková Kačka, Macková Míša

 

Po nezdařilém sobotnímu zápase, jsme s trochou obav nastoupili proti družstvu TJ Plzeň-Újezd. Zápas se od počátku vyvíjel v náš prospěch. Za první poločas jsme vstřelili 6 gólů, ale musím přiznat, že brankářka i ostatní soupeřky, krom jedné útočnice,  byly o hlavu menší. 

I z toho důvodu nás to nutilo stále střílet nad bránu.  Družstvo Újezdu jsme přehrávali ve středním pásmu, podařilo se nám vystihnout několik rozehrávek od soupeřovy branky a několikrát se děvčata dostala sama před bránu. Škoda jen, že se střelecky neprosadila děvčata, která přestoupila ze starší přípravky, v tomto zápase měly opravdu šanci se prosadit. Musím ale sama za sebe podotknout, že střela nebyla vůbec umístěna do rohu brány, vše prolétávalo kolem hlavy brankářky. Nicméně moc se těším na pondělní trénink, kde budeme trénovat přesnou střelbu. Celé družstvo chválím za bojovnost a těším se na další zápas.

trenérka: Vlasta Šůsová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 9
Celkem: 873610
Měsíc: 11258
Den: 553