Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo OP - MUŽI - Litice 13:26 (5:14)

Ostatní výsledky:

Kyšice B - Tymákov B 18:30 (10:16)
Osek - Stupno 20:27 (9:11)
Příchovice B - Nezvěstice B 25:18 (13:8)
Ejpovice B - Přeštice B 24:14 (10:10)
Lepší, Žežulka  –  Vyleta, Láska, Šmíd, Jaroš, 
Škala (5), Říha (7), Milota, Černý (1)
 
V neděli 18.9.2016 jsme v rámci 4. kola oblastního přeboru přivítali na domácím hřišti silný tým Litic. Soupeř přijel ze značně omladěným týmem, což nám mohlo dávat šanci na slušný výsledek. Mohlo, ale nedalo. My jsme totiž nastoupili se značně improvizovanou  sestavou. V obraně museli vypomoci hráči, kteří již aktivně nehrají, v útoku naopak Martin Škala zasvěcoval do tajů národní házené hráče, kteří z házenou v dospělé kategorii vlastně začínají. 
Zápas byl rozhodnut v průběhu prvního poločasu. Náš útok se těžko prosazoval, Petr Říha nastoupil totiž až do druhého poločasu. Litický útok předváděl rychlou hru s výbornou střelbou, zejména po několika rychlých protiútocích, kdy jsme se v obraně nestačili s útočníky vrátit, skóre hrozivě narůstalo. V druhém poločase přišel Říha do útoku, soupeř lehce zvolnil a tak výsledkem je prohra 13 :26.
Prohra samozřejmě mrzí, ještě více mrzí vysoká prohra, co je ale nejhorší, je přístup některých hráčů - hráčů, kteří měli být a nepřišli, hráčů, kteří ve chvíli, kdy probíhá proměna týmu a jsou problémy se sestavou ( například vinou hostování ), nejsou ochotni pomoc. Kde je nějaká hrdost, odpovědnost k týmu, za který jsem hrál a kde stále hrají lidé, se kterými jsem prožil spoustu krásných chvil. 
Chci poděkovat všem, kteří nedělní, nesmírně psychicky těžký zápas odehráli. Chci poděkovat Karlovi Vyletovi, který bez tréninku ochotně nastoupil. V jedenapadesáti letech to není vůbec nic jednoduchého. Pochvalu zaslouží oba brankáři, protože motivace v takto se vyvíjejícím zápase se hledá zatraceně těžko. V útoku to měl neskutečně obtížné Martin Škala.
Zápas velmi dobře řídil rozhodčí Kalčík.
 
Ladislav Láska.      
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 876926
Měsíc: 13336
Den: 316