Jdi na obsah Jdi na menu

3. kolo OP - Přeštice A- STARŠÍ ŽAČKY 43:12 (21:7)

Sestava:

Branka: Terka Ungrová

Obrana: Markéta Punčochářová, Barča Kopelová, Barča Řezanková, Sába Polívková

Útok: Klárka Černá (5), Kristýna Kašpárková (6), Kačka Synáčová, Natálka Šůsová (1), Štěpánka Řezanková

Po sobotní výhře nad Dobřívem, odjíždíme sehrát zápas do Přeštic a to s družstvem starších žaček Přeštice A, které jsou Mistryně ČR z několika předchozích sezón. Takže všechny hráčky nasedají do aut se značným respektem a obavami.

Naneštěstí ještě naše brankářka Hanka Ungrová dostává horečku a druhá brankářka Barča Čimerová zatím ještě k zápasům nastoupit ze zdravotních důvodů nemůže. Proto do Přeštic odjíždíme bez brankářky. Ještě štěstí, že druhé z dvojčat Ungrojc, Terka, dokáže ségru zastoupit a obléká proto brankářský dres a nastupuje chytat do branky proti mistryním republiky.

Těsně před zápasem se s holkama domlouváme, že zápas pojmeme jako nejlepší možný trénink a případná prohra nás nerozhodí. Z mladších žaček nám v tomto zápase vypomáhají dvojčata Řezankovi, Barča a Štěpánka.

I tento zápas měl naprosto jednoznačný průběh. Děvčata z Přeštic jsou sehrané družstvo, skoro všechny stejného věku, deváťačky. Celý zápas dobře obsazovala a naše děvčata tak měla problém s rozehrávkami, s přihrávkami. Byl to pro nás výborný trénink a pevně věříme, že takové vysoké konečné skóre zápasu bylo poslední.

vedoucí družstva: Zlatka Černá

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 2
Celkem: 876960
Měsíc: 13347
Den: 319