Jdi na obsah Jdi na menu

9.kolo OP - Přeštice C - STARŠÍ ŽAČKY 12:17 (7:12)

Sestava: 

Brána: Barča Čimerová

Obrana: Barča Kopelová, Markéta Punčochářová, Barča Řezanková, Terka Ungrová

Útok: Klára Černá (5), Kristýna Kašpárková (10), Kateřina Synáčová (1), Natálka Šůsová, Anička Sýkorová (1)

Po sobotní jednoznačné výhře, odjíždíme v neděli s určitými obavami do Přeštic, abychom sehráli utkání s děvčaty Přeštice „C“. Opět některé hráčky chybí, družstvo musíme doplnit mladšími žačkami, ale nejvíce se obáváme toho, že za Přeštice nastoupí některé hráčky z jejich „A“ družstva, se kterými jsme cca před 14 dny velmi výrazně prohrály. Tato obava se naštěstí nenaplnila a zápas je tedy od počátku vcelku vyrovnaný. 

Nutno ještě podotknout, že počasí nám při zápase moc nepřeje, je velká zima a druhý poločas začíná za velmi silného deště. Hřiště je kluzké, míč mokrý, prsty zmrzlé a proto se chyby dělají na obou stranách. Obě družstva v druhém poločase shodně střílí pouze 5 branek. Opět se střelecky daří Kristýně Kašpárkové, která umí při střelbě „padnout“, nebojí se, že se odře apod. J Ostatní útočnice zatím při střelbě do pádu nejdou a střely jdou hlavně přímo do brankářky soupeře. V rámci zimní přípravy v tělocvičně musíme na střelbě více zapracovat. 

Mladší žačka Anička Sýkorová v tomto zápase vstřelila svoji první branku za starší žačky. Velkým pozitivem je, že se nám daří zapojovat mladší žačky do našeho týmu, protože bez jejich pomoci bychom soutěž hrát nemohli (v právě probíhající sezóně máme v družstvu starších žaček pouze 10 hráček, takže při jakékoliv nemoci nebo zranění je problém dát družstvo na zápas vůbec dohromady). Absolutně velkou pochvalu zasluhuje proto brankářka Barča Čimerová, která ač se už měsíc potýká se zraněním paty, se snaží nenechat nás „na holičkách“ a na zápas vždycky přijde. 

vedoucí družstva: Zlatka Černá 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 873800
Měsíc: 11391
Den: 548