Jdi na obsah Jdi na menu

ZIMNÍ HALOVÝ POHÁR STARŠÍCH ŽAČEK

Dne 08.01.2017 se družstvo starších žaček zúčastnilo Zimního halového poháru v Plzni.

Vzhledem k tomu, že dvě děvčata ukončila zřejmě svoji házenkářskou kariéru a Kačka Synáčová onemocněla chřipkou, opět jsme musely požádat „o pomoc“ některé mladší žačky.

Přihlášeno bylo 9 družstev a turnaje se nakonec zúčastnilo 8 družstev, když 3 družstva byla z Přeštic. Hrací doba byla

1 x 15 minut.


Hrálo se na 2 skupiny:

skupina A – Přeštice A, Přeštice C, Blovice, Litohlavy

skupina B – Přeštice B, Tymákov, Dobřív a Nezvěstice

 

První zápas jsme sehrály s družstvem Litohlav, který jsme vyhrály 6:4. Střelecky se se 4 brankami prosadila Kristýna Kašpárková a 2 branky vstřelila Klára Černá.

Druhý zápas děvčata sehrála s týmem Přeštice A. Tento zápas jsme dle očekávání prohrály 12:7, ale vzhledem k jednoznačnému začátku zápasu, tak se do hry postupně dostaly i mladší žačky a proto nebyl pouhý 5 brankový rozdíl až tak bolestný. Střelecky se prosadila s 5 brankami Kristýna Kašpárková a se 2 brankami Klára Černá.

Třetí zápas jsme sehrály s týmem Přeštice C a tento zápas jsme vyhrály 9:6, když se střelecky prosadila s 5 brankami Klára Černá a se 4 brankami Kristýna Kašpárková.

Po ukončení základní části, jsme tedy sehrály zápas „se druhým“ družstvem skupiny B a to s družstvem Tymákova a tento jsme ale prohrály 8:13. Střelecky se prosadily shodně se 4 brankami Klára Černá a Kristýna Kašpárková.

Poslední zápas jsme sehrály s družstvem Přeštice B a v tomto zápase jsme naprosto zbytečně remízovaly 7:7, když začátek zápasu byl naprosto jednoznačný, vedli jsme o 5 branek, pak ale útočnice přestaly dávat góly, polevila i obrana a zápas skončil remízou. Právě výsledek tohoto zápasu, rozhodl o tom, že turnaj končíme na nepopulárním „bramborovém“ místě. Když turnaj s přehledem vyhrál tým Přeštic A, na druhém místě se umístilo družstvo Tymákova a třetí bylo právě družstvo Přeštice B.

 

Sestava:

Branka: Barbora Čimerová

Obrana: Markéta Punčochářová, Barbora Kopelová, Sabina Polívková, Bára Řezanková, Petruška Krejčová

Útok: Kristýna Kašpárková (23), Klára Černá (14), Natálka Šůsová, Štěpánka Řezanková, Terezka Berglová


Přestože končíme na nepopulárním čtvrtém místě, tak jsme s výsledkem poměrně spokojeni. Místo „na bedně“ nám uniká o pouhý jeden gól, což nakonec všechny hodně mrzí.

Všechna děvčata se ale snažila a potřeba je pochválit. Do budoucna je ale nutné zapracovat v útoku, střelecky se zatím prosazují pouze dvě hráčky a na obraně je potřeba zlepšit obsazování útočících hráček při rychlých útocích, což nám zatím dělá značné potíže. Brankářka zachytala velmi dobře.

 

Zlatka Černá, vedoucí družstva

 

fotka-zhp-starsi-zacky.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tom Bažant - vvvvvv

VERY GOOD GIRLS

Michal Šmíd - Poděkovaní dorostenkam

Holky která mě bude chtít, chodím vás pravidelně sledovat, jsem váš velký fanda, prosil bych aby jste se mi odvdečili myslím že si to zasloužím

Petr Škola - Sexy PETR

Hledám holku s nabídkou kvalitního sexu. Nemam rád uklízení ale přežiju to když budu ve vztahu spokojený. Holka minimalně lvl. 100 víš o čem mluvím

Bažant je píčus - Re: Sexy PETR

Ty jsi píčus xddd

Michal Šmíd - seznamka

Jsem mladej pohlednej 15 kluk mám rád sportovkyně.
moje zálibi: sledování holek
nebojím se vážného vztahu
mám rád všechny hezké holky

Tomáš Bažant - Spolužák

Sluší vám to holky

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 871403
Měsíc: 10052
Den: 299