Jdi na obsah Jdi na menu

13.kolo OP - Tymákov B - MUŽI 16:16 (8:8)

Sestava:

Žežulka, Lepší  –  Říha, Jaroš,Láska, Šmíd, Beneš  – Škala (5), Průcha (1), Černý (1), Synáč P. (9)

 

 V neděli 15.4.2018 jsme zahájili další jarní část oblastního přeboru. První kolo se odehrálo již minulý víkend, ale vzhledem k tomu, že v soutěži je jen 9 týmů, my jsme měli volno. Zavítali jsme do Tymákova, kde na nás čekalo místní béčko = velice silný tým, který má v útoku několik hráčů s bohatými ligovými zkušenostmi. Naše sestava byla skoro kompletní – chyběl jen Ziky a Martin Škala odehrál zápas se sebezapřením, protože ho trápí třísla. 

Začátek zápasu vyšel lépe domácím a celý první poločas jsme dotahovali náskok soupeře. Po čase jsme navíc čelili trestnému hodu soupeře, ale Luboš Žežulka v brance byl neprůstřelný.

Druhý poločas byl v naší režii, udržovali jsme si dvoubrankový náskok. Obrana v čele s brankářem pracovala spolehlivě, v útoku jsme trpělivou hrou a proměňováním trestných hodů drželi naději na dobrý výsledek. Škoda zbytečných ztrát a neproměněných šancí v poslední desetiminutovce, to nás připravilo o vítězství. Po čase měli domácí opět trestný hod, ale Luboš opět chytil a bereme bod za remízu.

Celý tým podal velmi dobrý výkon. V brance vynikl Luboš Žežulka, kterému soupeřovi útočníci nemohli vstřelit gól z trestných hodů. V útoku se střelecky dařilo Petru Synáčovi, velice důležitým momentem byl příchod Martina Š. Od této chvíle se hra útoku výrazně zlepšila.   

Utkání řídil rozhodčí Zdeněk Hejl z Litohlav.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 870618
Měsíc: 9699
Den: 220