Jdi na obsah Jdi na menu

13.kolo II.ligy žen: Ejpovice-Blovice"A"14:19 (6:11)

Sestava:

Brána: Sýkorová Andrea, Černá Zlatuše

Obrana: Zelená Hana, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Štenglová Kateřina (6), Dardová Anna (5), Houfková Hana (5), Hudecová Zuzana (2), Davídková Kateřina (1)

 

V neděli 29. 4. 2018 jsme k prvnímu venkovnímu utkání jarní části sezóny vyjely na hřiště soupeřek do nedalekých Ejpovic, kde jsme si i nadále dokázaly udržet šňůru výher, v pořadí již třetí.

I přesto, že se s námi po celé utkání snažily soupeřky držet krok, k vítězství jsme měly lépe našlápnuto my. Několikrát za zápas se sice dokázaly přiblížit našemu několika brankovému rozdílu, ale ke konci prvního poločasu se jim již nepodařilo vyrovnat, ba naopak, my navýšily rozdíl ve skóre na rozdíl 5-ti branek a do šaten jsme odcházely s klidným pocitem a jako vítězky první půle v poměru 6:11.

Druhý poločas na vstřelené branky vyhrála ejpovická děvčata. Z naší strany došlo k malému útlumu a hra neodpovídala našim představám, osobně si dovolím tvrdit, že jsme se přizpůsobily nepříliš působivé hře soupeřek. I tak jsme nakonec dovedly souboj do vítězného konce a výsledek na ukazateli skóre se v 60-té minutě zastavil na 14:19. Utkání s přehledem řídil pan rozhodčí Bešta.

Nadcházející víkend nás čeká volno, jelikož se hrají vrcholná utkání mužů a žen Čechy - Morava 2018, která se v letošním roce konají na hřišti v Přešticích. K dalšímu utkání se tak představíme o týden později, na domácí půdě, v neděli 13. 5. v důležitém souboji proti Tymákovu „B“.

 

                                                    Kateřina Davídková -  kapitánka mužstva

 

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 3
Celkem: 870614
Měsíc: 9697
Den: 218