Jdi na obsah Jdi na menu

14.kolo II.ligy žen

Blovice"A"-Tymákov"B" 23:13 (18:3)

Sestava:

Brankařky: Černá Zlatuše, Sýkorová Andrea

Obrana: Zelená Hana, Janochová Michaela, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (9), Davídková Kateřina (6). Štenglová Kateřina (4), Houfková Hana (3), Hudecová Zuzana (1)

 

V neděli 13. 5. 2018 jsme k důležitému utkání přivítaly na domácím hřišti soupeřky z Tymákova. Šlo o souboj o první místo v tabulce, jelikož do tohoto zápasu jsme měly s děvčaty stejný počet bodů, ale díky horšímu skóre na vzájemné zápasy nám patřila až druhá pozice, což se ale po povedeném výkonu a krásné výhře změnilo, nyní vedeme tabulku s náskokem dvou bodů na druhý Tymákov a na třetí Ejpovice pak s vysokým náskokem 14-ti bodů.

Do utkání jsme vstoupily na výbornou, v útoku se nám dařilo sehrát spoustu krásných akcí, perfektní výkon odváděla také obrana včele s brankařkou a po prvních třech útocích jsme zaslouženě vedly 3:0. Soupeřky jsme v podstatě k ničemu nepustily a do konce první půle už jsme jen navyšovaly náš náskok. Do šaten jsme odcházely s uspokojivým skóre 18:3.

Do druhého poločasu jsme vstupovaly s cílem, že dnes padne třicítka. Od prvních minut tomu však nic nenasvědčovalo, přestalo se nám dařit v zakončení, v čemž se naopak začalo dařit našim soupeřkám. Smůlu jsme měly také opět na tyče, kterých padlo opravdu hodně. Díky náskoku z první části utkání už se ale vývoj nijak neměnil a i s pouhými 5-ti vstřelenými brankami za druhou půli jsme souboj dotáhly do vítězného konce. Zápas, který s přehledem řídil pan rozhodčí Hejl, skončil v poměru 23:13.

V příštím kole nás čeká venkovní dvoukolo. V sobotu nás přivítají děvčata z Chomutova a v neděli pak soupeřky z Litvínova.

 

Kateřina Davídková – kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 870801
Měsíc: 9799
Den: 231