Jdi na obsah Jdi na menu

2.kolo 2.ligy - Modřany - ŽENY A 14:16 (7:11)

Sestava:

Sestava:

Brána:  Šimandlová Martina

Obrana: Karlíková Eliška, Zelená Hana, Synáčová Denisa

Útok: Dardová Anna (7), Štenglová Kateřina (4), Davídková Kateřina (3), Houfková Hana (2)

V neděli 3. 9. 2017 jsme se vydaly k dalšímu venkovnímu utkání, ze kterého jsme opět dokázaly přivést body, a to i přes naši oslabenou sestavu. V polovině prvního poločasu se nám bohužel zranila bekyně Eliška Karlíková, a tak jsme pro nedostatečný počet obránkyň musely do zadních řad obsadit útočnici Hanku Houfkovou. Útok tak musel odehrát zbytek utkání ve třech. Celý nelehký souboj jsme zvládly dovést do vítězného konce o pouhých sedmi hráčkách. 

Vstup do utkání se lépe povedl našim protivnicím, kdy právě ony vstřelily první branku utkání. Ihned jsme však dokázaly odpovědět a po pár minutách, kdy se brankový rozdíl tahal o jedinou branku, jsme se již postupně domácím házenkářkám dokázaly vzdalovat a do šaten jsme si vybojovaly 4 – brankový rozdíl. Poločas skončil 7:11 v náš prospěch.

V druhé půli se střelecky o něco lépe dařilo našim protivnicím, nás však držel nad vodou náš vybojovaný náskok z prvního poločasu. Přestalo se nám dařit v koncovce a díky nemožnosti střídat,  nám také postupně docházely síly. V útoku jsme ale dokázaly podržet míč, zkušeně zahrála také obrana, včetně brankařky, a tak jsme již děvčatům z Modřan nedaly šanci ke změně stavu utkání. Zvítězily jsme na rozdíl dvou branek a stav zápasu se zastavil na skóre 14:16. 

V příštím kole se konečně ukážeme na domácím hřišti, kde v neděli 10. 9. 2017 ve 14:30 hod. přivítáme házenkářky z Ejpovic. 

 

Kateřina Davídková – kapitánka mužstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 872533
Měsíc: 10791
Den: 356