Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo 2.ligy - Tymákov B - ŽENY A 25:7 (16:2)

Další výsledek:

Modřany - Ejpovice 25:17 (14:9)

Sestava:

Brána: Šebová Iveta, Sýkorová Andrea

Obrana: Zelená Hana, Synáčová Denisa, Janochová Michaela

Útok: Davídková Kateřina (5), Houfková Hana (1), Štenglová Kateřina (1), Hudecová Zuzana

 

Nepříliš povedeným utkáním se pro nás stalo to nedělní ve 4. kole podzimní části sezóny, ve kterém jsme se utkaly s hráčkami z Tymákova. Opět jsme byly nuceny přijet bojovat o body s oslabenou obranou o dvě klíčové hráčky a navíc bez naší důležité utočnice Anny Dardové. A aby toho nebylo málo, v zápase proti nám nastoupilo Tymákovské „Áčko“ namísto „Béčka“ hrajícího 2. ligu žen, proti kterému jsme přijely hrát. Musely jsme se tedy utkat s týmem, který několik sezón po sobě vede 1. ligu žen a bojovat s myšlenkou, jaký tohle má smysl.

Ihned od prvních minut bylo jasné, že naše šance na příznivý výsledek jsou mizivé. Prohrávaly jsme dokonce už 9:0 po tom, co jsme se v útoku za žádnu cenu nedokázaly prosadit. Za první poločas jsme dokázaly vstřelit pouhé 2 branky a do šaten odcházely s poločasovým skóre 16:2.

Druhý poločas byl opět v režii našich soupeřek. Je smutné, že i přes jejich nepochopitelnou sestavu, jakou proti nám nasadily, si neodpustily hrubé fauly, které předváděly po celou dobu utkání. I přesto tohle všechno jsme se ze všech sil snažily předvést co nejlepší možný výkon a nenechat si tímto týmem zkazit náladu. smiley Utkání končí 25:7.

V nadcházejícím kole nás čeká domácí dvoukolo, ve kterém v sobotu přivítáme hráčky z Chomutova a v neděli soupeřky z Litvínova.

Kateřina Davídková – kapitánka družstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 872455
Měsíc: 10774
Den: 451