Jdi na obsah Jdi na menu

6.kolo 2.ligy - Ženy A - Litvínov 22:17 (9:9)

Ostatní výsledky:

Modřany - Tymákov B 14:16 (9:9)
Ejpovice  - Chomutov 18:15 (8:7)

Sestava:

Brána: Šebová Iveta, Vyletová Simona

Obrana: Janochová Michaela, Synáčová Denisa, Zelená Hana

Útok: Dardová Anna (8), Houfková Hana (8), Davídková Kateřina (3), Štenglová Kateřina (3), Hudecová Zuzana

 

24. 9. 2017

K druhému utkání víkendu jsme přivítaly protihráčky z Litvínova, se kterými jsme se v podzimní části sezóny utkaly již podruhé, a tím zahájily jakési pomyslné druhé kolo podzimu, kdy pro malý počet družstev poměříme síly s každým z nich rovnou dvakrát. V prvním kole jsme dokázaly z Litvínova přivést body a neztratily jsme je ani na domácím hřišti.

Na rozdíl od prvního vzájemného zápasu, kdy pro nás byl od prvních minut souboj suverénní, se v neděli jednalo o velmi vyrovnané utkání. Sice jsme vedly už o čtyři branky, ale po nepříliš povedeném střídání a neschopnosti přítomného útoku dát dlouhé minuty gól, se na nás soupeřky brzy dotáhly a do šaten si vybojovaly nerozhodný výsledek 9:9.

Do druhé půle jsme tak vstupovaly s jasným cílem – nepolevit, i nadále proměňovat šance a v nejlepším případě si vytvořit alespoň malý náskok, který nám zajistí konečné vítězství. Prvních dvacet minut druhého poločasu s námi i nadále dokázaly soupeřky držet krok, ale ke konci utkání se nám již podařilo odskočit od vyrovnaného skóre, a to opět především díky rychlým protiútokům, které se poslední dobou stávají naší velkou zbraní. Diváci se opět mohly těšit z opravdu krásných akcí a i díky nim jsme dokázaly vybojovat další body. Utkání končí 22:17.

V příštím kole se opět ukážeme na domácí hřišti a poměříme síly se soupeřkami z Modřan.

 

Kateřina Davídková – kapitánka mužstva

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 9
Celkem: 872575
Měsíc: 10802
Den: 314