Jdi na obsah Jdi na menu

17.kolo OP ženy

Plzeň-Litice - Blovice "B"21:14(13:7)

TJ Plzeň Litice : Blovice "B"   21:14   (13:7)

 

Sestava:

brankářky: Vyletová Simona

obrana: Punčochářová Markéta, Eretová Petra, Punčochářová Martina

útok: Sýkorová Lucie (4),  Ballínová Veronika (4), Brunnerová Denisa (3), Pelíšková Kristýna (2), Třísková Martina (1)

 

   V neděli ráno jsme odjely sehrát utkání do Plzně. Do utkání s družstvem Litic jsme nastoupily bez dorostenek Janochové a Štenglové, které dopoledne hrály za družstvo žena A proti Tymákovu. Celou sezónu bojujeme s nedostatkem brankářek a obránkyň. Proto i do Litic jsme odjely bez možnost střídat v zadních řadách.

  Hned v prvním útoku jsme vstřelily branku a ujaly se tak alespoň na chvilku vedení v tomto utkání. Vzápětí však soupeřky srovnaly. Se soupeřkami jsme drželi krok pouze prvních 10 minut. Poté se děvčata z Litic ujaly vedení a v 15. minutě již vedly s náskokem 3. branek. Do konce prvního poločasu se nic nezměnilo a soupeřky svůj brankový rozdíl pouze navýšily na 6 branek. Stav utkání po odehraném prvním poločase skončil 13:7.

   Do druhého poločasu jsme vstupovaly s tím, že utkání je hratelné a nic není ztracené. Bylo třeba zabrat především v zadních řadách, kde nám chyběla bojovnost a útočnice Litic se občas velmi snadno dostávaly do zakončení. Zároveň měly také lepší střeleckou úspěšnost a využívaly rychlé protiútoky na které naše obránkyně nestačily. V útoku jsme nedávaly vyložené šance a ke konci utkání již netrefovaly ani branku. Zkoušely jsme i střídání v obraně, kde si zahrála jak D. Brunnerová, tak L. Sýkorová, ale žádný zvrat v utkání již nepřišel a prohráváme 21:14.

   Příští víkend nás čeká dvojkolo, kdy v sobotu na domácím hřišti přivítáme družstvo Božkova a v neděli odjedeme sehrát utkání do Dobříva. Věříme, že si o víkendu reputaci vylepšíme.

 

Utkání vedl s přehledem rozhodčí Petr Stašek.

 

Sýkorová Lucie

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 870556
Měsíc: 9699
Den: 236