Jdi na obsah Jdi na menu

18.kolo OP ženy

Blovice"B"-Božkov 21:22 (13:13)

Ženy B : TJ Božkov   21:22   (13:13)

 

Sestava:

brankářka: Simona Vyletová

obrana: Markéta Punčochářová, Petra Eretová, Martina Punčochářová

útok: Denisa Brunnerová (11), Lucie Sýkorová (4), Martina Třísková (3), Veronika Ballínová (3), Kristýna Pelíšková, Adéla Sluková

 

   O víkendu nás čekalo dvojkolo. K prvnímu utkání jsme nastoupily v sobotu na domácích hřišti proti družstvu z Plzně. I přesto, že družstvo Božkova věčně bojuje s nedostatkem hráček a v minulosti jim vypomáhaly i hráčky z Tymákova, drží se stále na předních místech v tabulce. Vzhledem k tomu, že družstvo žen A odjelo na dvojkolo, musely jsme se opět obejít bez dorostenek.

   Od začátku utkání jsme se soupeřkami držely krok a utkání bylo velmi vyrovnané. Ke konci prvního poločasu se razantně zhoršilo počasí a hrály jsme za vydatného deště. Ani to nás však neodradilo a bojovaly jsme až do konce prvního poločasu, kdy stav utkání skončil 13:13. Přestávka mezi poločasy měla po domluvě se soupeřkami a rozhodčím trvat 5 minut. Bohužel nám nepřálo počasí a zastihla nás bouřka. Poločas se proto prodloužil na téměř 20 minut z důvodu naší bezpečnosti.

   Druhý poločas jsem musely dohrát a proto jsme i přes přetrvávající bouřku včetně neustávajícího deště v utkání po delším poločasu pokračovaly. Druhý poločas s námi na střídačce již nebyl trenér, ale před odjezdem jsme dostaly jasné instrukce. Měly jsme v útoku zlepšit střelbu, přestat nastřelovat tyče a v obraně se snažit vybojovat míč, protože téměř každý útok jsme inkasovaly branku. Bylo to těžší než se zdálo, téměř nikomu se v útoku střelecky nedařilo, až na útočnici D. Brunnerovou, autorkou 11. branek v tomto utkání. Celkově bylo těžké udržet míč, na hřišti již stála voda, ale podmínky jsme měly všechny stejné. Náš největší problém v tomto utkání byla střelba, řekla bych, že střel na branku jsme měly mnohem více, ale bohužel pro nás se hraje na branky. O jednu branku daly více soupeřky a v utkání jsme po těžké boji prohrály 21:22, což nás mrzelo ještě druhý den.

 

Utkání vedl rozhodčí T. Chmelík z Přeštic.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 861501
Měsíc: 5379
Den: 142