Jdi na obsah Jdi na menu

20.kolo OP ženy

Blovice"B"-Kyšice 13:22 (6:11)

Blovice"B"- TJ Sokol Kyšice   13:22   (6:11)

 

Sestava:

brankářky: Simona Vyletová, Barbora Čimerová

obrana: Zdeňka Lásková, Markéta Punčochářová, Michaela Janochová

útok: Kateřina Štenglová (5), Lucie Sýkorová (4), Martina Třísková (4), Denisa Brunnerová

 

   V neděli jsme na domácím hřišti nastoupily k předposlednímu utkání této sezóny. Z důvodu nemoci do utkání nezasáhla útočnice V. Ballínová. Bohužel se v sestavě potýkáme i s úrazy a musely jsme se obejít i bez útočnice K. Pelíškové a obránkyně Martiny Punčochářové. Zároveň z důvodu pracovního vytížení scházela i obránkyně P. Eretová. Požádaly jsme proto o pomoc dorostenky K. Štenglovou s M. Janochovou. Obě děvčata dopoledne odehrála utkání s družstvem žen A v Praze a hned po příjezdu obětavě nastoupila do dalšího utkání. O pomoc jsme požádaly i obránkyni Z. Láskovou, která se od minulé sezóny házené již nevěnuje.

   Od prvních minut utkání byla hra velmi vyrovnaná. Ve 20. minutě byl stav utkání 6:7. Našim cílem bylo do konce prvního poločasu stav utkání alespoň srovnat. Ke konci prvního poločasu však bylo znát, že nám síly již docházejí. V útoku jsme za 10 minut nebyly schopni vstřelit branku. Načež jsme inkasovaly 4 branky a rázem jsme prohrávaly rozdílem 5. branek. Stav utkání po odehraném první poločase skončil 6:11.

   Ve druhém poločase nám hru znepříjemňovala obrana soupeřek, která hrála s bekem na straně, což nám téměř od žaček dělá velký problém. Většinou se do akce pustila naše opora druhého poločasu, a to nejmladší útočnice našeho družstva K. Štenglová, autorka 5. branek v tomto utkání. Druhý poločas se nám střelecky nedařilo, neproměňovaly jsme ani trestné hody včetně ,,šestky".  Do druhého poločasu došlo v našich řadách i ke střídání brankářek, kdy Vyletovou vystřídala Čimerová. Ke konci utkání už jsme byly bezmocné a soupeřky brankový rozdíl stále zvyšovaly. Stav utkání skončil 13:22.

   Utkání vedl rozhodčí V. Šimice, který často svým rozhodnutím zaskočil nejen nás, ale i diváky. Nad jeho rozhodnutím jsme se často mohly jen pousmát. Ne každý však nervy udržel na uzdě a ve 45. minutě jsme inkasovaly červenou kartu a dohrávaly utkání v oslabení.

 

Lucie Sýkorová

kapitánka družstva

 

Facebook

Kontakt

TJ Sokol Blovice, oddíl Národní házené

Tyršova 270
336 01 Blovice

IČ 49180461

nhsokolblovice@seznam.cz

Statistiky

Online: 7
Celkem: 874721
Měsíc: 12127
Den: 674